Vild gymnasiefest

Gymnasiefest med fyldt dansegulv!

Da vi gæstede Haslev gymnasium, sørgede vi selvfølgelig for at have en af vores dygtigeste dj’s med. Så vi var sikre på at alle eleverne på gymnasiet, havde den vildeste fest! For at have en fed fest er det alt afgørende at ham der spiller musikken, har 100% styr på den rigtige musikgenre. Så folk kan varme dansegulvet op til noget god musik, til deres gymnasiefest!

Da Haslev gymnasium kontaktede os. For at høre om vi kunne hjælpe med at skabe en fed stemning til deres gymnasiefest. vidste vi godt hvilke af vores dj’s der skulle spille. Vi har dj’s i alle aldre, som er skarp på hver deres målgruppe. Dette er utrolig vigtigt, når du vælger hvem der skal spille din musik, til den vildeste gymnasiefest!

Vi har lager i Haslev og derfor er det en oplagt mulighed for os. At levere fest og farver til en så stort arrangement i vores lokal område. Når der ankommer 350 unge elever til den vildeste gymnasiefest, kræver det selvfølgelig også det rigtige udstyr.
Derfor sørgede vi for det helt rigtige udstyr. Udstyr bestående af et lydsystem med massere af bass til de unge, samt massere af diskolys

Setup med diskolys og festhøjtalere som passer til jer!

På billedet ses åbningen på gymnasiefesten. Folk er begyndt at ankomme til dansegulvet og klar til at give den gas natten lang!

Vi leverede store festhøjtalere og lysbro med massere af lyseffekter.
Folk dansede i alle 5 timer som arrangementet varede og vi sørgede for stemningen.

Vi tilpasser altid vores lydanlæg. Vores dj’s. Vores diskolys.

Ja kort sagt, alle vores ting, til det arrangement samt lokale du skal afholde / gør brug af. Vi ved derfor at ved et ungt publikum, som en gymnasiefest er.

Er det super vigtigt at der er godt med bass og musik de kender. Udover at alle de kendte klassikere bliver spillet, bliver det spillet til kvalitets udstyr.

Lej en dj til din vilde fest her: https://lydtildinfest.dk/dj-til-fest/