Festudstyr uanset størrelse

Uanset størrelsen på dit arrangement, står vi klar til at hjælpe dig, med at få den fedeste fest. Vi har hjulpet et utal af fester igennem tidens løb og vi er selvfølglig også klar til at hjælpe dig, med dit arrangement.

uanset størrelsen på festlokalet, størrelsen på forsamlingshuset eller på hjemmet hvor der skal holdes fest, tilpasser vi vores setups så det passer bedst både akustik mæssigt men samtidig også udseendsmæssigt, så det hele passer til lokalet.

Vores højtalere passer altid til de forskellige lokaler du skal holde fest i, også selvom pakken er velegnet til fx 100 personer, så kan det stadig spille en fest op i et forsamlingshus, såvel som i en garage.

på billedet kan her ses festpakke 80-100 personer, i et meget smalt festlokale, her er setuppet tilpasset 100% til kundens lokale, så de får mest ud af lyden samt lyset på dansegulvet. Når du lejer vores festudstyr til dit arrangement, sørger vi altid for at brugervenligheden er i top. Dette betyder altså at det skal være så nemt som muligt for dig, at håndtere lydanlæg eller lysshowet.

Når du lejer et lydanlæg hos os, sørger vi for at alle de nødvendige kabler medfølger til afspilning af musik natten lang. Og når du lejer lyseffekter hos os, sørger vi for at alt medfølger, så det er så nemt som muligt for dig.