Kategori:

BLUETOOTH MODTAGER

95,00 kr.

Gør dine højtalere trådløse med denne lille og smarte bluetooth modtager, så du kan afspille din musik trådløst til festen

– Der medfølger opsætningsguide og vejledning
– Ingen teknisk viden behøves

Bluetooth modtager info:
– 15m rækkevidde (uden blokeringer foran)
– Tilslutning af kabel via AUX-kabel
– Nem tilslutning til modtager

Kan bruges til alle lydanlæg

Med vores lille bluetooth modtager er du sikret den perfekte løsning til at gøre dine højtalere trådløse, så du slipper for kabelrodet samt du slipper for at tænke på afstanden, af et kabel.

Mangler du også lydanlægget, til at sætte gang i dansegulvet? Så lej et sæt kvalitets festhøjtalere her hos os.

 

Praktisk til festen

Udover det er utrolig smart at man kan gøre sine højtalere trådløse, så er det også utrolig praktisk til festen, hvis du vælger at der skal være et lydanlæg som afspiller musikken. Da dine gæster i takt som aftenen går, vil ændrer musikken løbende, er det dejligt at der intet kabel er, som de kan ødelægge ved at hive for hårdt i det.

 

Få en lang afstand til anlægget

Hvis du ikke ønsker at dine gæster skal ændrer musikken hele tiden og de ikke skal rode ved din telefon som afspiller musikken, så lej bluetooth modtageren. Du kan nemlig have telefonen i lommen eller gemme computeren væk, du får nemlig helt op til 15 meters signal til lydanlægget. Kan også bruges til vores festpakker.

 

Ændrer ikke lydkvaliteten

Når du lejer bluetooth modtageren og tilslutter dit lydanæg til den, skal du ikke tænke på lydniveauet eller kvaliteten. Med vores bluetooth modtager, sørger vi for at det hverken går udover kvaliteten på lyden og heller ikke lydniveauet, til festen.

 

Ingen panik ved afhentning

Du skal ingen teknisk viden have for at håndtere vores festudstyr. Vi har som vores mission, gjort det så nemt som overhovedet muligt for dig at leje fra os. Udover du får en grundig vejledning af os personligt, så har vi også vores opsætningsvideoer, som du blandt andet også ser her på siden.

 

Kort og godt om bluetooth modtageren

Når du lejer vores bluetooth modtager er du klar til at feste med sprøde toner fra dit lydanlæg, nu trådløst. Du skal ikke mere tænke på lange kabler fra højtalerne til telefonen eller computeren, dette klares nu via bluetooth signal.

Nem håndtering – plug & play!

Weekendleje

Vores lejeperioder er altid gældende for hele weekenden.

Nemt og enkelt

Der følger vejledninger med til alt vores udstyr.

Opsætning & Levering

Vi hjælper med levering og opsætning, og vi kører ikke før dit udstyr virker.

Haslev og København

Afhentning på lager i Haslev, eller lokation i København. Valget er dit.