LEJ HØJTALERE

Komplette lydanlæg til din fest

Weekendleje

Vælg datoen for dit arrangement inden du sender din forespørgsel. Vores lejeperioder er altid gældende for hele weekenden.

Opsætning og levering

På vores Checkout / kasse side vælger du selv om vi skal hjælpe med levering og opsætning. Det er også på denne side, at du vælger datoen for dit arrangement.

Gratis afhentning på lager

Du kan helt gratis afhente det udstyr du ønsker at leje på vores lager i Haslev eller på aftalt lokation i København. Vi pakker altid dit udstyr så det er klar når du ankommer.

Lej højtalere

Lej højtalere. Vi udlejer højtalere og lydanlæg til alle arrangementer, om det er en privat eller firmafest. Hvor der skal bruges god lyd, dj eller du har lejet et band som mangler et godt lydanlæg til festen. Med nem opsætning, hvor ingen teknisk viden behøves og priser fra 495kr, er der ingen undskyldning for ikke at leje gode højtalere til festen på Sjælland.

Lej højtalere til fest

Lej højtalere. Lydtildinfest udlejer højtalere til ethvert arrangement, om det er en stor fest, halbal, eller en lille sammenkomst med den tætteste familie. Du kan finde festudstyr og gode højtalere og lydanlæg til alt ligefra bryllup, konfirmation, firmafest, fødselsdagsfest eller noget helt andet.

I vores udlejning finder du præcis de højtalere og lydpakker som passer til dit arrangement og din fest.

Leje af lydanlæg

Leje af lydanlæg skal være gennemskueligt og nemt. Det kan hurtigt blive en jungle, at navigere rundt i. Dette har vi gjort en stopper for, så det er nemt at gøre brug af leje af lydanlæg. Men hvorfor vælge os tænker du? Jo ser du! Når du vil have leje af lydanlæg, er der mange faktorer som spiller ind. Men den mest fornemme er at du får en bekymringsfri fest og netop dette, gør du ved os.

Lej soundboks til fest

Lej højtalere og soundbokse. Ønsker du at leje en bluetooth højtaler som er nem at håndtere og nem at bruge, samtidig med at du får høj og god lyd til dit festlige arrangement? Lej højtalere i København eller haslev.
Så er en soundboks lige præcis det du står og mangler at leje til festen. Vi udlejer både soundboks 3 (The new soundboks) og soundboks go det er to forskellige slags højtalere.
Men fælles for begge højtalere er at du får vellyd og en simpel højtalere alle kan finde ud af at håndtere, du slipper for kabler og du kan have dem med i enhver bil.
Lej soundbokse hos os eller lad os hjælpe dig med et alternativ af det vi har i udlejningen. Der kan også lejes højtalere via vores søster virksomhed, Soundbokslej.

Hvad medfølger der ved leje af højtalere?

Vi har valgt at gøre det nemt for folk som ønsker at leje vores højtalere til fest. Vi har nemlig lavet lydpakker som passer præcis til det antal gæster i bliver til din fest. På denne måde skal du ikke stresse over hvilken lydpakke du skal bruge, til hvilken sammenhæng. Lej højtalere.

Når du lejer lydpakker fra 50 mennesker og op til 150, medfølger der 1-2 subwoofere. De giver musikken mere dybde og ekstra god bass. Men fælles for alle vores lydanlæg og lydpakker er at de gør din fest endnu bedre og leverer nogle gode og lækre toner natten lang.

Hvordan fungerer højtalere til fest?

Når du lejer højtalere og lydanlæg hos os, søger vi for at gøre det så nemt som muligt for vores kunder at håndtere det lejede festudstyr. I alle vores højtalerpakker er der alle de nødvendige kabler til tilslutning af de lejede højtalere til telefonen, ipad eller computeren. Ved leje af vores højtalere medfølger der altid strømkabler, minijack (aux stik) og omformer (apple lightning) til de nye iphones – så du er sikret engod fest!

Lej mikrofon til fest

Udover udlejning af højtalere, festlys og andet festudstyr til dit arrangement, er der selvfølgelig også mulighed for at leje mikrofoner til festen.
Vi hjælper uanset hvad dit behov måtte være til festen, vi har både kablet mikrofoner med ønsket antal meter kabel til. Eller vores populære trådløse mikrofon løsninger, så man slipper for kabler henover gulvet.
Priserne er lave men kvaliteten er i top. Lej mikrofon til brylluppet hvis du skal holde en smuk tale, eller får besøg af en sanger som skal synge jeres yndlingssang.
Det et kun dig som sætter begrænsningen for hvad vores mikrofoner kan bruges til, vi udlejer dem til enhver festlig anledning.

Lej mixer til fest

En mixer er guld værd når der skal kontrol over lyden. Hvis du er et band som skal tilslutte instrumenter, mikrofoner eller andet til højtalerne, er en mixer stor som lille, et krav for at få det til at lyde godt.
Vi udlejer både store og små mixere som er klar til netop dit behov og dit festlige arrangement. De er nemme at håndtere og vi giver gerne en hjælpende hånd med dette.
Få styr på de mange løse ender, i en samlet mixer for at få den mest optimale lyd ud af højtalerne.

Lej højtalere på en nem og billig måde.

Lej højtalere og lydanlæg fra os, vi har nemlig  sørget for at det er nemt at tilslutte og bruge, så du ingen teknisk viden behøves for at holde en god fest. Du er sikret god kvalitet til en lav pris og har anlægget hele weekenden, så du ikke skal stresse men kan tilpasse det, ind i din kalender. Du kan hente i Haslev eller lej højtalere i København. Hvor vi har en pickup lokation.

Hvis du ønsker at leje højtalere, kan du også kigge på leje af lys, så du er sikret et pænt lysshow til din fest.

Ingen panik ved afhentning

Vi har sørget for at alle vores lysbarerlyseffekter og højtalere kan være i en almindelig personbil eller stationcar. Af denne årsag skal du ikke bekymre dig om hvorvidt din bil kan transportere det lejede festudstyr, hvis du ønsker selv at afhente på vores lager.

Vi leverer selvfølgelig også udstyret hvis du ønsker dette, til en lav pris. Her er opsætning af udstyret ved levering, med i prisen og fåes derfor kvit og frit.

Selvafhentning af festudstyr på vores lager

I alle vores pakker medfølger der en opsætningsguide, som viser hvordan lydanlæg og diskolys opsættes. Det er din sikkerhed for at du lejer festudstyr som er tilpasset enhver som ønsker god lyd fra kvalitets højtalere og festligt diskolys til dansegulvet, uden at gå på kompromis!
Vi ved at ikke alle har teknisk viden og faktisk slet ikke går op i det, men derfor kan man stadigvæk godt ønske sig en god fest engang i mellem – det sørger vi for!
Så afhent selv dit festudstyr hos os, med en ro i maven, for du kan sagtens finde ud af vores udstyr. Lej højtalere.

Vores overbevisning er at det ikke giver mening at udleje festudstyr som er svært at opsætte eller finde ud af. Så ryger hele vores pointe med at hjælpe andre festglade mennesker med at holde den fedeste fest og overgå naboens! Så afhent selv dine højtalere, diskolys, røgmaskine eller pakkeløsninger på vores lager i 4690 Haslev til Sjællands skarpeste priser og med bedste brugervenlighed og service.

Lej højtalere i København Sydhavn

Lej højtalere. Kommer du fra Nordsjælland, så kan du nemt og bekvemt lej højtalere i København hos os. Udstyret kan nemt være i en almindelig personbil og er tæt på København centrum. Ved at hente i 2450 Sydhavn, sørger vi for at du får kvalitets udstyr til en skarp pris. Vi holder på aftalt lokation i vores firmabil og afventer din ordre afhentet.