LEJ DISKOLYS & RØG TIL FEST

Festlys & røg som giver et flot dansegulv

Weekendleje

Vælg datoen for dit arrangement inden du sender din forespørgsel. Vores lejeperioder er altid gældende for hele weekenden.

Opsætning og levering

På vores Checkout / kasse side vælger du selv om vi skal hjælpe med levering og opsætning. Det er også på denne side, at du vælger datoen for dit arrangement.

Gratis afhentning på lager

Du kan helt gratis afhente det udstyr du ønsker at leje på vores lager i Haslev eller på aftalt lokation i København. Vi pakker altid dit udstyr så det er klar når du ankommer.

Lej diskolys skal være nemt og kraftigt til enhver fest

Uanset hvilken slags fest du skal afholde, sørger vi med vores lys udlejning for at du får en lyspakke som passer perfekt til dit arrangement og din fest, uden du behøver teknisk viden for at håndtere festlyset. Lej diskolys hos os indebærer:

  • Simple opsætninger (med medfulgte opsætningsguides)
  • Lysstativ medfølger altid ved leje af en lyspakke
  • Kvalitets lyseffekter til hele festlokalet
  • Lave priser som gælder hele weekenden
  • Afhent på to forskellige lokationer, så det passer dig bedst.

Lej festlys til dit festlige arrangement og oplev et stort udvalg hos os

Lej diskolys hos os, vi sørger for at du altid har et stort udvalg at vælge imellem. Udover vores lyspakker, hvor det er nemmere end aldrig før at tage stilling til hvilken festlys pakke du skal vælge til dit arrangement, har vi også enkelte lyseffekter og lysbar til dansegulvet.

Uanset om du skal holde ungdomsfest, bryllup, konfirmation, firmafest eller noget helt andet, så er vores lyseffekter klar til at blive udlejet til netop dit arrangement.

Lej det rigtige lys til festen

Lej diskolys hos os, vi sørger for at det er så nemt som overhovedet muligt. Med vores lyseffekter lejer du lys som er lydstyret, dette vil sige at festlyset skifter farve, tempo og form i takt med musikkens rytmer. Når du ønsker at leje en lyspakke, skal du også tage stilling til hvilke lyseffekter du ønsker. Om det er en vild laserlyseffekt eller blot en flot led lyseffekt.

Vigtigheden af røgmaskine leje til fest

Når du lejer diskolys til fest eller arrangement, er det utrolig vigtigt at man overvejer en røgmaskine til festen. Røgmaskinen gør at lyseffekterne kan ses i luften, så de kommer til deres ret og du får det maksimale ud af de lejede lyseffekter. Der skal ikke ret meget røg til i lokalet, før det giver lysshowet et helt andet liv.

Baggrundsbelysning til smukke arrangementer

Hvis du skal afholde et bryllup, konfirmation eller blot ønsker en hyggelig belysning i lokalet, som giver en kraftig og ensartet flot farve i hele lokaet, så skal du leje vores uplights. Med vores uplights kan du skal en stemning, som du ikke kan med andre lyseffekter og så kan de bruges til alle slags arrangementer.

Lej en diskokugle til fest og oplev en ny form for spejlkugle

Hvis du ønsker en retro effekt, med et twist af nyt, så skal du leje en diskokugle hos os. Med en diskokugle får du et kraftigt lysoutput i hele festlokalet, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Diskokuglen oplyser selv større lokaler, i flotte farver og byder op til dans på dansegulvet hele natten lang.

Oplev dit hvide tøj oplyses med uv lys til fest

Hvis du skal afholde en vild fest og ønsker at oplyse det ellers kedelige hvide tøj og hvide flader med hjælp fra uv lysets ultraviolette stråler, så lej en kraftig uv lyseffekt hos os og oplys din fest.

Lej lys i København

Vi udlejer alle former for lyseffekter til festen. Om du ønsker at leje et vild laser lysstroboskopled lysbarled scannerlyskæde eller andre lyseffekter, så står vi klar så du kan leje diskolys til fest. Er du fra København kan du nu også afhente dit lejede festlys hos os. Vi har nemlig lavet en lokation i København 2450 Sydhavn, hvor du kan hente dit udstyr i et aftalt tidsrum. Det er nemt og bekvemt at leje lys hos os, med vores to forskellige lokationer. Så om du er fra Nordsjælland eller Sydsjælland, så har vi en lokation til leje af festudstyr, som kan passe dit behov og tid til fest.

Selvafhentning på vores lager

I alle vores pakker medfølger der en opsætningsguide, som viser hvordan lydanlæg og diskolys opsættes. Det er din sikkerhed for at du lejer festudstyr som er tilpasset enhver som ønsker god lyd fra kvalitets højtalere og festligt diskolys til dansegulvet, uden at gå på kompromis!
Vi ved at ikke alle har teknisk viden og faktisk slet ikke går op i det, men derfor kan man stadigvæk godt ønske sig en god fest engang i mellem – det sørger vi for!
Så afhent selv dit festudstyr hos os, med en ro i maven, for du kan sagtens finde ud af vores udstyr.

Vores overbevisning er at det ikke giver mening at udleje festudstyr som er svært at opsætte eller finde ud af, så ryger hele vores pointe med at hjælpe andre festglade mennesker med at holde den fedeste fest og overgå naboens! Så afhent selv dine højtalere, diskolys, røgmaskine eller pakkeløsninger på vores lager i 4690 Haslev til Sjællands skarpeste priser og med bedste brugervenlighed og service.

Lej festlys i Haslev

En fest er ikke det samme uden festlys, til at oplyse det ellers kedelige parketgulv og omdanne det til det fedeste dansegulv. Derfor udlejer vi festlys fra vores lager i Haslev, hvor du har mulighed for selv at afhente i et fleksibelt tidsrum, så alle kan afholde en fed fest på trods af en travl hverdag.

Selvom du ingen teknisk viden har, kan du benytte dig af vores udlejning af diskolys til din fest. Vi har gjort det super nemt og i alle vores pakker vil der medfølge en grundig guide som viser og fortæller hvordan du håndtere lyseffekten. Herudover er der QR-koder på alt vores festudstyr, som nemt kan scannes så du får vist hvordan lyset virker.

Leverer i festlys i København?

Uanset hvor du skulle få brug for festlys til dit arrangement er vi hos Lydtildinfest klar til at hjælpe dig. Vi har en del festudlejninger i København og omegn og derfor hjælper vi selvfølgelig også dig med levering & opsætning af det lejede lys hvis du ønsker dette.

Når vi leverer & opsætter lys og andet festudstyr sørger vi for at alt er klart og virker til tiden hvor du skal bruge udstyr til din fest. Det er din garanti for at du lejer kvalites lys & festudstyr til dit arrangement, når du lejer igennem os.

Lad os hjælpe dig med at peppe festen op med festligt lys til din fest i København. Udlejning af festlys i København har aldrig været mere nemt og bekvemt end nu.