Kategori:

PROF LASER LYSEFFEKT

395,00 kr.

Lej en kraftig prof laserlyseffekt til fest og oplys dansegulvet

– Der medfølger altid opsætningsguide og vejledning
– Ingen teknisk viden behøves

Prof laser info:

– Tilslut strøm og effekten passer sig selv
– Laser farve: Grøn, Gul, Rød, Blå, Lilla
– Kan lyse efter lyd eller auto program
– Inkl. Strømkabel
– Inkl. lysstativ

  • SPAR PENGE & TILVÆLG

Laserlys giver en fed effekt

Med denne lille laser lyseffekt, er du sikret en fed effekt på dansegulvet og rundt i festlokalet. Når du lejer vores laserlys er du sikret et pænt lysshow hvor dansegulvet bliver oplyst med blå, røde, grønne, lilla og gule striber. I laserlyseffekten er der indbyggede programmer. Når du lejer effekten lyser den i takt med musikkens rytmer.

 

Teknisk info på laser:

Forbrug på laser lyseffekt: 50 watt.
Lyser i grøn, gul, blå, rød og lilla laser farve.
Kan lyse efter musikken eller lyse et automatisk program.
Vægt: 1,5kg.
Dimensioner: Længde: 18cm, bredde: 19,2cm, højde: 9cm.

 

Mere end blot en laser

Laserlyseffekten har et stort output og spreder sig rigtig godt rundt på dansegulvet og festlokalet. Festlyset skaber flotte mønstre i forskellige former, som kommer til sin ret ved hjælp af en røgmaskine.

I forhold til vores almindelig laserlyseffekt, skaber vores prof laser en animation, som giver et super fedt look i samarbejde med en røgmaskine.

 

Få endnu mere ud af den lejede lyseffekt

Når du lejer led lasereffekten, får du et fedt lys rundt på alle vægge, lofter og gulv i lokalet du afholder din fest i. Men ved hjælp af en røgmaskine, er du sikret endnu mere for pengene. Røgmaskinen gør at du kan se alle de flotte lysstråler i luften, fremfor kun rundt i lokalet. En røgmaskine kan lejes her hos os, så du er sikret en endnu federe effekt til festen.

 

Flot lysshow uden besvær

Hvis du ønsker en laser effekt som spreder sig rundt i lokalet og giver et godt supplement til andet festlys, så er denne laser det hele rigtige valg at leje. Med sine røde og grønne striber, er du sikret et pænt lysshow som opfylder de fleste krav. Lyseffekten egner sig til mindre, mellemstore og store fester, skal du holde større fester, med flere effekter? Så skal du kigge på vores lyspakker.

 

Ingen panik ved afhentning

Vi har sørget for at alle vores lysbarer, lyseffekter og højtalere kan være i en almindelig personbil. Af denne årsag skal du ikke bekymre dig om hvorvidt din bil kan transportere det lejede festudstyr, hvis du ønsker selv at afhente på vores lager.

Vi leverer selvfølgelig også udstyret hvis du ønsker dette, til en lav pris på hele Sjælland. Ønsker du opsætning & nedtagning, gør vi også dette til gode priser.

 

Kort og godt

Hvis du ønsker at leje an alsidig laser lyseffekt, så er denne effekt det helt rigtige valg, med de rigtige farver som man kender en laser for.

Du er sikret en nem, men effektiv lyseffekt når du lejer laser lyseffekten til din fest. Vi har sørget for at det er nemt at håndtere effekten og du ingen teknisk viden behøves.

Effekten spreder sig utrolig bredt og kan bruges til store festlokaler, uden at du går på kompromis med lysshowet!

Effekterne kører i takt med musikken, i mange forskellige farver, såsom: blå, lilla, rød, grøn og gul.
Nem håndtering – plug & play!

Weekendleje

Vores lejeperioder er altid gældende for hele weekenden.

Nemt og enkelt

Der følger vejledninger med til alt vores udstyr.

Opsætning & Levering

Vi hjælper med levering og opsætning, og vi kører ikke før dit udstyr virker.

Haslev og København

Afhentning på lager i Haslev, eller lokation i København. Valget er dit.