LEJ EN DJ TIL DIN FEST

Med en af vores DJ’s bliver din fest løftet til næste niveau

Weekendleje

Vælg datoen for dit arrangement inden du sender din forespørgsel. Vores lejeperioder er altid gældende for hele weekenden.

Opsætning og levering

På vores Checkout / kasse side vælger du selv om vi skal hjælpe med levering og opsætning. Det er også på denne side, at du vælger datoen for dit arrangement.

Gratis afhentning på lager

Du kan helt gratis afhente det udstyr du ønsker at leje på vores lager i Haslev eller på aftalt lokation i København. Vi pakker altid dit udstyr så det er klar når du ankommer.

Kompetent dj udlejning til din fest

Når du lejer en dj hos os, sørger vi for at du får en dygtig dj som passer præcis til dit arrangement, om det er en bryllupsfest eller ungdomsfest. Vi er af den overbevisning at du ikke kan få en dj som er god til alle slags fester, derfor er vores team af dj’s klar til at hjælpe dig med at få den helt rigtige stemning til dit arrangement. Vores dj’s kender sit publikum og sørger for at få dig og dine gæster ud på dansegulvet, til lyden af nogle sprøde toner natten lang.

Kort sagt har vi den helt rigtige dj om du skal afholde en vild privatfest, stille og rolig firmafest, eller blot har brug for en dj til at styre baggrundsmusikken.

Festen skal være præcis som du ønsker den skal være

Når du lejer en dj hos os, er det vigtigt at du får præcis den fest og stemning til festen som du havde håbet og regnet med. Derfor er vi i tæt dialog med dig fra start til slut, så du får den helt rigtige dj og festudstyr, til dit arrangement. Vi er meget åbne for dine ønsker og du har fra start mulighed for at komme med musikønsker, opsætnings ønsker og andre specielle ønsker hvis der skulle være behov for dette inden festen.

Kort sagt er det din fest og derfor skræddersyer vi vores løsninger til dine behov, så du får den bedst mulige oplevelse.

Skræddersyet opsætning af højtalere og festlys

Ved leje af en djpakke medfølger der et lydanlæg og lysshow som er tilpasset det antal gæster i bliver til festen. Vi sørger derfor altid for at tilpasse vores opsætninger af højtalere og diskolys til det arrangement du skal afholde. Hvis du afholder bryllup, sørger vi for at skabe en endnu mere intim opsætning som er tilpasset stemningen, hvorimod hvis du skal afholde ungdomsfest så sørger vi for ekstra bass og blinkende lyseffekter.

Vi tilpasser vores festudstyr til ligepræcis den fest du booker en djpakke til, så du får det som giver mest mening til dit arrangement.

Vi holder festen kørende længere end andre festudlejere

Oftest når du lejer en dj med højtalere og festlys, kommer dj’en 1-2 timer før festen starter og opsætter festudstyret, så der er styr på det hele inden spillestart. Dette er også en fin løsning, men vi har valgt at gøre det lidt anderledes uden at det skal koste dig ekstra. Når dj’en er færdig vil han tage lydanlæg og diskolys med og hermed er festen ovre, for dig og dine gæster. Vi har derfor sørget for at vi opsætter lyd og lys når det passer dig bedst, så dig og dine gæster har mulighed for at bruge festudstyret inden dj’en ankommer.

Den lejede dj ankommer typisk 30-45 minutter før spillestart, med hans dj-pult. Når dj’en er færdig, har i igen mulighed for at bruge festhøjtalerne og festlyset som det passer jer og vi har her aftalt hvornår det passer jer bedst at udstyret bliver nedtaget igen. På denne måde lukker festen ikke før i selv ønsker det og i har mulighed for at holde en endnu længere fest, uden det skal koste dig ekstra.

Hvad får du hos os

  • Mulighed for brug af festudstyr inden og efter dj’s ankomst
  • Skræddersyet og tilpasset lyd og lysopsætning
  • Dygtig dj som er tilpasset din fest
  • Opsætning når det passer dig
  • Pæne opsætninger
  • Service i højsædet
  • Kraftige højtalere
  • Dansegaranti
  • Flot lysshow