LEJ EN DJ

Med en af vores DJ's bliver din fest løftet til næste niveau

Djudlejning skal ikke være en længere samt besværlig process, man skal være tryg og have den rette mavefornemmelse. Med en DJ fra Lydtildinfest vil du med garanti løfte din fest til et nyt niveau. Vores DJ’s tilpasses altid til dit arrangement og stil, og sætter sig altid ind i dine ønsker hvad angår musikprofil. Lydtildinfest benytter en række faste DJ’s til ungdomsfester, gymnasiefester, bryllupper, eller enhver anden festlig begivenheden. Vil du holde festen, som alle snakkede om, så lej en DJ hos Lydtildinfest.

Når du lejer en djpakke hos os, sørger vi kort sagt for den perfekte dj, kvalitets festhøjtalere samt festlys, som tilpasses dit arrangement.

Vores setups af festudstyr bliver altid tilpasset dit arrangement, samt størrelsen på lokalet, vi skal spille i.
Du er derfor sikret at vi altid er omstillingsparate, selvom vi ikke har meget plads at spille på og omvendt, har vi altid ekstra udstyr med, hvis lokalet er større end forventet!

Vi er din sikkerhed for kvalitet og en god fest, natten lang.

PRIS

Fra 3500 kr.

Længere nede på siden kan du se et udvalg af vores DJ pakker og priser, samt hvilket udstyr som følger med ved booking af en DJ. 

HAR DU BRUG FOR LEJE AF DJ TIL ET STØRRE ARRANGEMENT?

N

NÆSTE NIVEAU

N

TILPASSET TIL DIG

N

DANSEGARANTI

N

MUSIKØNSKER

Interesseret i at booke?

Benyt vores kontakt formular til højre, for at lave en booking eller forespørgsmål af vores DJ booking.

Vi kan også kontaktes på tlf: 22478659 eller via vores Facebook side, hvor vi vil besvare din henvendelse indenfor 1 time i tidsrummet 10:00 – 21:30

Jeg ønsker pris på levering, opsætning & nedtagning

1 + 5 =

Pssst. Vi vil gerne sikre at du ikke er en robot