Kategori:

Lille mixer

195,00 kr.

Lej en mixer til dit arrangement eller fest, hvis du skal holde tale, speak eller have mere kontrol over dine højtalere.

– Mixeren er lille samt kompakt og kan transporteres i alle biler
– Der medfølger altid opsætningsguide og vejledning
– Ingen teknisk viden behøves

Mixer info:
– Mange funktioner
– 5-kanaler
– Kompakt

Lej en mixer til højtalerne

Hvis du har lejet højtalere fra os, eller du har et sæt højtalere hvor du blot ønsker at tilslutte en mixer til, så du kan holde tale, speak eller have mere kontrol over højtalerne eller mikrofonen, så er vores lille mixer den perfekte løsning.

Med vores mixer er du sikret god og stabil lyd, som giver den bedst mulige kvalitet til dine højtalere.

 

Nem håndtering og brugervenlighed

Det skal være nemt at leje festudstyr og en mixer med mange funktioner er ingen undtagelse. Derfor er det utrolig nemt at håndtere vores udstyr, selvom du måske ingen teknisk viden har. Når du lejer mixeren, er det plug & play, så du hurtigt kan komme i gang med festen eller arrangementet.

 

Få endnu mere ud af den lejede mixer

Ved leje af en lille mixer, er det nemt blot at tilslutte den til sine højtalere om de er lejet hos os eller ej. Det kan være du har et sæt højtalere med en forstærker til, hvor mixeren kan sidde til.

Men hvis du ønsker at leje en mixer, er det typisk fordi der ønskes at der bliver tillsluttet en mikrofon, instrument eller dj-pult. Det har du muligheden for her.

 

Populær mixer til alle arrangementer

Denne lille mixer er vores mest populære og den mixer vi udlejer mest. Du er sikret en pålidelig mixer, som ikke giver udfald eller unødvendig signalstøj. Du kan herudover leje længere tilslutningskabler til mixeren, hvis der er behov for dette.

Om du skal holde et smukt bryllup, en vild ungdomsfest, en konfirmation eller blot en tale, så kan mixeren bruges til alle behov, om det er sang eller tale – du tilslutter blot en mikrofon eller hvad der måtte være behov for.

 

Ingen panik ved afhentning

Vi har sørget for at alle vores lysbarer, lyseffekter og højtalere kan være i en almindelig personbil. Af denne årsag skal du ikke bekymre dig om hvorvidt din bil kan transportere det lejede festudstyr, hvis du ønsker selv at afhente på vores lager.

Vi leverer selvfølgelig også udstyret hvis du ønsker dette, til en lav pris.

 

Kort og godt om mixeren

Med mixeren er du sikret lækker lyd til dine højtalere, hvis du eksempelvis skal bruge en mikrofon til at synge, holde tale eller andet til dit arrangement. Det hele handler om god lyd og det går du ikke ned på, med denne mixer som kan tillsuttes det ønskede.

Nem håndtering – plug & play!

Weekendleje

Vores lejeperioder er altid gældende for hele weekenden.

Nemt og enkelt

Der følger vejledninger med til alt vores udstyr.

Opsætning & Levering

Vi hjælper med levering og opsætning, og vi kører ikke før dit udstyr virker.

Haslev og København

Afhentning på lager i Haslev, eller lokation i København. Valget er dit.