MIKROFON

195,00 kr.

Lej en mikrofon til dit arrangement eller fest, hvis du skal holde tale eller speak.

– Der medfølger altid opsætningsguide og vejledning
– Ingen teknisk viden kræves

Kablet mikrofon info:

– Tilsluttes nemt vores højtalere
– Tænd & sluk knap på siden
– Inkl. 10m kabellængde
– God kvalitet & lyd

  • Har du husket mixer & stativ?

    Tilvælg nemt & spar penge:

Lej en mikrofon til højtalerne

Hvis du har lejet højtalere fra os, eller du har et sæt højtalere hvor du blot ønsker at tilslutte en mikrofon til, så du kan holde tale eller speak, så er vores kablet mikrofon den perfekte løsning.

Med vores mikrofon er du sikret god og stabil lyd, som giver den bedst mulige kvalitet til dine højtalere.

 

Kvalitets mikrofon

Vi udlejer kun shure mikrofoner, til fester og arrangementer. Shure er kendte for at lave top professionelle mikrofon løsninger, primært til live optræden.
De er verdenskendte og vi ønsker kun at gøre brug at det bedste udstyr som er på markedet. Så hvis du ønsker at leje en mikrofon hos os, sørger vi for at du får det bedste som overhovedet muligt til prisen.
Når du lejer denne shure SM58 dynamiske mikrofon til sang, tale eller konference – er du sikret top lydkvalitet fra højtalerne, som ikke behøves teknisk snilde eller viden.

 

Nem håndtering og brugervenlighed

Det skal være nemt at leje festudstyr og en mikrofon er ingen undtagelse. Derfor er det utrolig nemt at håndtere vores udstyr, selvom du måske ingen teknisk viden har. Når du lejer mikrofonen, er det plug & play, så du hurtigt kan komme i gang med festen eller arrangementet.

 

Få endnu mere ud af den lejede mikrofon

Ved leje af en mikrofon, er det nemt blot at tilslutte den til sine højtalere om de er lejet hos os eller ej. Det kan være du har et sæt højtalere med en forstærker til, hvor mikrofonen kan sidde til.

Men for at få mest mulig kontrol over mikrofonen er det en nødvendighed at leje en mixer til, som tilsluttes højtalerne. Mixeren sørger for at du nemmere kan justere mikrofon niveauet og volumen fra højtalerne, for sig.

 

Populær mikrofon til alle arrangementer

Denne lille kablet mikrofon er vores mest populære og den mikrofon vi udlejer mest. Du er sikret en pålidelig mikrofon, som ikke giver udfald eller unødvendig signalstøj. Du kan herudover leje længere tilslutningskabler til mikrofonen, hvis der er behov for dette.

Om du skal holde et smukt bryllup, en vild ungdomsfest, en konfirmation eller blot en tale, så kan mikrofonen bruges til alle behov, om det er sang eller tale.

 

Ingen panik ved afhentning

Vi har sørget for at alle vores lysbarer, lyseffekter og højtalere kan være i en almindelig personbil. Af denne årsag skal du ikke bekymre dig om hvorvidt din bil kan transportere det lejede festudstyr, hvis du ønsker selv at afhente på vores lager.

Vi leverer selvfølgelig også udstyret hvis du ønsker dette, til en lav pris. 

 

Kort og godt om mikrofonen

Med mikrofonen er du sikret lækker lyd til dine højtalere, hvis du eksempelvis skal synge, holde tale eller andet til dit arrangement. Det hele handler om god lyd og det går du ikke ned på, med denne mikrofon.

Nem håndtering – plug & play!

Weekendleje

Vores lejeperioder er altid gældende for hele weekenden.

Nemt og enkelt

Der følger vejledninger med til alt vores udstyr.

Opsætning & Levering

Vi hjælper med levering og opsætning, og vi kører ikke før dit udstyr virker.

Haslev og København

Afhentning på lager i Haslev, eller lokation i København. Valget er dit.