KOMPLETTE FESTPAKKER

Vores festpakker indeholder alt hvad du har brug for til festen

PRISER

Fra 795 kr.

Se vores komplette festpakker med lyd & lys:

Festpakke 0-30 personer

Pris for leje: 895 kr.

Udlejning: Hele weekenden
Nem tilslutning

Festpakke 30-50 personer

Pris for leje: 1195 kr.

Udlejning: Hele weekenden
Nem tilslutning

Festpakke 50-80 personer

Pris for leje: 1495 kr.

Udlejning: Hele weekenden
Nem tilslutning

Festpakke 80-100 personer

Pris for leje: 1695 kr.

Udlejning: Hele weekenden
Nem tilslutning

Festpakke 100-200 personer

Pris for leje: 2595 kr.

Udlejning: Hele weekenden
Nem tilslutning

Lydanlæg, røgmaskine og diskolys i én samlet pakke

Vi har samlet alt godt til festen, i en samlet pakke som vi har valgt at kalde festpakker. Når du lejer vores festpakker medfølger der som standard et kvalitetes lydanlæg med store højtalere og festligt lys til festen. Festpakker fra 50 personer og op, medfølger der en røgmaskine til, som giver lyseffekterne et helt andet liv så du får et pænere lysshow til festen.

 

Oplys festlokalet og spil høj musik natten lang

Med en festpakke er du klar til at oplyse festlokalet i flotte farver med de medfulgte lyseffekter. Vi sørger for at du får et flot lysshow uanset hvilken slags fest eller arrangement du skal afholde. Om det er et smukt bryllup, konfirmation, ungdomsfest, fødselsdagsfest, firmafest eller noget andet. Udover festlyset som oplyser lokalet i flotte farver, er du sikret god og høj lyd natten lang, som sørger for at dig og dine gæster kommer ud på dansegulvet.

 

En lyd & lyspakke alle kan finde ud af

Ved leje af vores festpakker sørger vi for at du ingen teknisk viden skal have for at håndtere det lejede festudstyr. Med vores opsætningsvideoer er du nemlig sikret, en nem og overskuelig guide, så du ikke skal være bekymret for om du kan finde ud af at håndtere udstyret, inden festen. Du har muligheden for selv helt selv at bestemme hvordan du ønsker festudstyret skal være og stå i dit festlokale, så du får mest muligt ud af det lejede udstyr til dit arrangement, uden at være nervøs for at håndtere udstyret.

 

Afhent selv eller få det leveret til din fest

Vi har gjort det nemt for dig at leje det helt rigtige festudstyr til dit arrangement, hos os. Hvis du ønsker selv at afhente på vores lager, har vi sørget for at du kan hente præcis som det passer ind i dit skema og din tidsplan. Det samme har vi valgt at gøre ved levering af vores festudstyr til din fest. Når du får en pris for levering, er opsætning af udstyret med i prisen, så du får denne ydelse kvit og frit.

 

Tilvalg af festudstyr til festpakken

Det er selvfølgelig altid muligt at leje tilvalg til den lejede festpakke. Vi har et stort udvalg af forskellige lyseffekter, røgmaskiner, specieleffekter og højtalere, derfor kan vi sagtens lave en pakke, som matcher præcis dine behov. Skal du f.eks. at afholde en vild ungdomsfest og ønsker at leje en uv lyseffekt eller laser lyseffekt med, så er dette intet problem. Eller skal du afholde en fest hvor der skal være ekstra røg fra en røgmaskine, så er det også muligt at leje en større røgmaskine, til dit behov. Så uanset om du skal afholde et smukt bryllup og ønsker at leje baggrundsbelysning, lyskæder eller f-f.eks. en diskokugle med – så skræddersyer vi i samarbejde den helt perfekte festpakke til dit arrangement.

Herudover har du også mulighed for at tilvælge en subwoofer til lydanlægget, hvis du skal afholde en fest hvor der er behov for ekstra dyb bass til musikken, så dig og dine gæster kommer ud på dansegulvet.

 

Udbytning af lyseffekter til festpakken

Hvis du lejer en festpakke men ønsker at udbytte en eller flere lyseffekter, med andre effekter fra vores udvalg, er dette intet problem. Ønsker du eksempelvis at leje en led scanner fremfor en led lyseffekt, så gør udbytningen blot at den valgte festpakke koster 100kr mere at leje. Ligeledes gælder dette for vores andre effekter, hvis du ønsker at udskifte den lille røgmaskine med den store røgmaskine, så koster pakken 149kr mere at leje.

Hvis du ønsker ekstra gang i festen og ønsker at tilføje et stroboskop, udskifte til en prof laser lyseffekt eller blot vil tilføje ekstra led lys til dansegulvet, så skriver du det bare i vores kontaktformular, så vi skaber den perfekte udstyrspakke til netop din fest.

N

KOMPLET

N

HØJTALERE

N

LYSEFFEKTER

N

RØGMASKINE

Interesseret i at booke?

Benyt vores kontakt formular til højre, for at lave en booking eller forespørgsmål af vores diskolys.

Vi kan også kontaktes på tlf: 22478659 eller via vores Facebook side, hvor vi vil besvare din henvendelse indenfor 1 time i tidsrummet 10:00 – 21:30

Jeg ønsker pris på levering, opsætning & nedtagning

2 + 10 =

Pssst. Vi vil gerne sikre at du ikke er en robot