KOMPLETTE FESTPAKKER

Festpakker med højtalere, lys og røgmaskine til festen

Weekendleje

Vælg datoen for dit arrangement inden du sender din forespørgsel. Vores lejeperioder er altid gældende for hele weekenden.

Opsætning og levering

På vores Checkout / kasse side vælger du selv om vi skal hjælpe med levering og opsætning. Det er også på denne side, at du vælger datoen for dit arrangement.

Gratis afhentning på lager

Du kan helt gratis afhente det udstyr du ønsker at leje på vores lager i Haslev eller på aftalt lokation i København. Vi pakker altid dit udstyr så det er klar når du ankommer.

Lydanlæg, røgmaskine og diskolys i én samlet pakke

Vi har samlet alt godt til festen, i en samlet pakke som vi har valgt at kalde festpakker. Når du lejer vores festpakker medfølger der som standard et kvalitetes lydanlæg med store højtalere og festligt lys til festen. Festpakker fra 80 personer og op, medfølger der en røgmaskine til, som giver lyseffekterne et helt andet liv så du får et pænere lysshow til festen.

Oplys festlokalet og spil høj musik natten lang

Med en festpakke er du klar til at oplyse festlokalet i flotte farver med de medfulgte lyseffekter. Vi sørger for at du får et flot lysshow uanset hvilken slags fest eller arrangement du skal afholde. Om det er et smukt bryllup, konfirmation, ungdomsfest, fødselsdagsfest, firmafest eller noget andet. Udover festlyset som oplyser lokalet i flotte farver, er du sikret god og høj lyd natten lang, som sørger for at dig og dine gæster kommer ud på dansegulvet.

En lyd & lyspakke alle kan finde ud af

Ved leje af vores festpakker sørger vi for at du ingen teknisk viden skal have for at håndtere det lejede festudstyr. Med vores opsætningsvideoer er du nemlig sikret, en nem og overskuelig guide, så du ikke skal være bekymret for om du kan finde ud af at håndtere udstyret, inden festen. Du har muligheden for selv helt selv at bestemme hvordan du ønsker festudstyret skal være og stå i dit festlokale, så du får mest muligt ud af det lejede udstyr til dit arrangement, uden at være nervøs for at håndtere udstyret.

Afhent selv eller få det leveret til din fest

Vi har gjort det nemt for dig at leje det helt rigtige festudstyr til dit arrangement, hos os. Hvis du ønsker selv at afhente på vores lager, har vi sørget for at du kan hente præcis som det passer ind i dit skema og din tidsplan. Det samme har vi valgt at gøre ved levering af vores festudstyr til din fest. Når du får en pris for levering, er opsætning af udstyret med i prisen, så du får denne ydelse kvit og frit.

Tilvalg af festudstyr til festpakken

Det er selvfølgelig altid muligt at leje tilvalg til den lejede festpakke. Vi har et stort udvalg af forskellige lyseffekter, røgmaskiner, specieleffekter og højtalere, derfor kan vi sagtens lave en pakke, som matcher præcis dine behov. Skal du f.eks. at afholde en vild ungdomsfest og ønsker at leje en uv lyseffekt eller laser lyseffekt med, så er dette intet problem. Eller skal du afholde en fest hvor der skal være ekstra røg fra en røgmaskine, så er det også muligt at leje en større røgmaskine, til dit behov. Så uanset om du skal afholde et smukt bryllup og ønsker at leje baggrundsbelysninglyskæder eller f-f.eks. en diskokugle med – så skræddersyer vi i samarbejde den helt perfekte festpakke til dit arrangement.

Herudover har du også mulighed for at tilvælge en subwoofer til lydanlægget, hvis du skal afholde en fest hvor der er behov for ekstra dyb bass til musikken, så dig og dine gæster kommer ud på dansegulvet.

Udbytning af lyseffekter til festpakken

Hvis du lejer en festpakke men ønsker at udbytte en eller flere lyseffekter, med andre effekter fra vores udvalg, er dette intet problem. Ønsker du eksempelvis at leje en led scanner fremfor en led lyseffekt, så gør udbytningen blot at den valgte festpakke koster 100kr mere at leje. Ligeledes gælder dette for vores andre effekter, hvis du ønsker at udskifte den lille røgmaskine med den store røgmaskine, så koster pakken 149kr mere at leje.

Hvis du ønsker ekstra gang i festen og ønsker at tilføje et stroboskop, udskifte til en prof laser lyseffekt eller blot vil tilføje ekstra led lys til dansegulvet, så skriver du det bare i vores kontaktformular, så vi skaber den perfekte udstyrspakke til netop din fest.

Selvafhentning på vores lager

I alle vores pakker medfølger der en opsætningsguide, som viser hvordan lydanlæg og diskolys opsættes. Det er din sikkerhed for at du lejer festudstyr som er tilpasset enhver som ønsker god lyd fra kvalitets højtalere og festligt diskolys til dansegulvet, uden at gå på kompromis!
Vi ved at ikke alle har teknisk viden og faktisk slet ikke går op i det, men derfor kan man stadigvæk godt ønske sig en god fest engang i mellem – det sørger vi for!
Så afhent selv dit festudstyr hos os, med en ro i maven, for du kan sagtens finde ud af vores udstyr.

Vores overbevisning er at det ikke giver mening at udleje festudstyr som er svært at opsætte eller finde ud af, så ryger hele vores pointe med at hjælpe andre festglade mennesker med at holde den fedeste fest og overgå naboens! Så afhent selv dine højtalere, diskolys, røgmaskine eller pakkeløsninger på vores lager i 4690 Haslev til Sjællands skarpeste priser og med bedste brugervenlighed og service.

Lej festpakke i Haslev

Ønsker du en samlet pakke med højtalere og festlys til dit arrangement? Så tag et kig på vores festpakker. Vi kender alle det at vi har en lille transportabel højtaler til at ligge i skuffen derhjemme, som sagtens kan spille festen op! Lige indtil vi tager den i brug om aftenen og lillesøsters diskokugle var heller ikke et hit.

Det er her vi kommer ind i billedet og står klar med en samlet festpakke som sørger for at din festlige aften bliver et hit og du får gæsterne ud på dansegulvet natten lang. Ikke nok med at du overgår naboens fest med høj volume, så hjælper vi dig også med imponerende lyseffekter og god lyd fra vores kvalitetshøjtalere.

Book din festpakke idag og lad os hjælpe dig med at danne de perfekte rammer for den helt rigtige fest, om det er privat derhjemme eller om det er i et stort festlokale / forsamlingshus.

Lej festpakke i København Sydhavn

Uanset hvor på Sjælland du er fra, har vi nu mulighed for at pakke og gøre dit lejede festudstyr klar til at du selv kan afhente det på to lokationer på Sjælland. Om du kommer fra Sydsjælland eller Nordsjælland kan du inden for et aftalt tidsrum afhente det lejede lyd & lys til din fest. Festpakker er nemme at leje og selv afhente, da de kan være i enhver almindelig personbil.

Leverer i festpakker i København?

Det skal ikke være en hemmelighed at vi er fra Haslev, som ligger centralt på Sjælland. Men det skal heller ikke være en hemmelighed at vi leverer en del festlige arrangementer i København og omegn, derfor er vi også klar til at hjælpe dig med en eller flere festpakker til din fest. Ved levering af festudstyr sørger vi for opsætning & nedtagning igen, så du ikke skal tænke på andet end at afholde en god fest.

Udover vi hjælper med opsætning & nedtagning har vi sørget for at vores priser forbliver i bund, både på leje af festpakker men også på vores leveringsomkostninger, som er super skarpe og billige. Vi har valgt at sætte det lavt, da vi hellere vil sørge for at du får en festlig aften og har penge til alt det andet man også skal bruge til en god fest!

Så uanset om du skal have leveret festudstyr i København eller andet sted på Sjælland, så er vi klar til at hjælpe dig med det helt rigtige festudstyr så dig og dine gæster får en festlig aften.