XLR Kabeltromle (50m)

95,00 kr.

Få ekstra god signal rækkevidde på højtalerne med en xlr kabeltromle, som skaber signal fra den ene højtaler, til den anden.

– Kan bruges til alle vores lydanlæg
– God
 afstand på højtalerne
– 50 meter kabellængde

God rækkevidde på højtalerne

Har du lejet en højtalerpakke eller lydpakke og ønsker ekstra god rækkevidde, eller er du ikke helt sikker på afstanden i lokalet?
Så lej vores xlr kabeltromle på hele 50 meters kabellængde, så du er sikret ekstra god rækkevidde og du ikke skal bekymre sig om afstanden.
Som standart i vores pakker vil der cirka være mellem 8-10 meters afstand på de lejede fest højtalere.

 

Kræver ingen teknisk viden

Tromlen kræver ingen teknisk viden eller baggrund fra teknik. Det er plug and play og er lige til at tilslutte de nuværende højtalerkabler som medfølger ved leje.
Om du ønsker at leje kabeltromlen når du i forvejen lejer en af vores lydpakker eller du skal bruge det til dit eget festudstyr, er helt op til dig selv.

 

Ingen panik ved afhentning

Vi har sørget for at alle vores lysbarer, lyseffekter og højtalere kan være i en almindelig personbil. Af denne årsag skal du ikke bekymre dig om hvorvidt din bil kan transportere det lejede festudstyr, hvis du ønsker selv at afhente på vores lager.

Vi leverer selvfølgelig også udstyret hvis du ønsker dette, til en lav pris. Her er opsætning af udstyret billigt men professionelt, samt vi hjælper dig med ind/udbæring af festudstyret, hvis du selv står for op og nedtagning.

Weekendleje

Vores lejeperioder er altid gældende for hele weekenden.

Nemt og enkelt

Der følger vejledninger med til alt vores udstyr.

Opsætning & Levering

Vi hjælper med levering og opsætning, og vi kører ikke før dit udstyr virker.

Haslev og København

Afhentning på lager i Haslev, eller lokation i København. Valget er dit.