Valg af diskolys (lys til fest er vel bare det samme?)

Vælg det rigtige! (udlejning af led lys, laserlys, andre effekter)

Lys er ikke bare lys, når det handler om at du skal omdanne det ellers kedelige parketgulv til festen – til en stjernehimmel med et vælg af farver! Vi har mange forskellige lyseffekter som er med til at gøre din fest til noget helt specielt og løfte niveauet højere end naboens fest! Når du skal holde fest, er der en del ting du skal holde styr på, blandt andet: hvilket lys skal jeg have, skal jeg have røg eller ej, hvorfor skal jeg vælge lige præcis dette diskolys fremfor det andet, osv osv.
Derfor har vi gjort det nemt for den enkelte som gerne vil leje fra os!

Røg, røg & mere røg! (dit diskolys vil elske dig, dette vil give pote)

Hvis du sidder og tænker på, hvorvidt du skal have røg eller ej – så er svaret selvfølgelig et stort JA!
Dette er ikke kun fordi at vi gerne vil udleje mere til vores kunder, men dette er også grundet at dine lyseffekter vil få et helt andet lys i mørket, du vil ikke blot se de forskellige lysdioder som rammer rundt i lokalet, du vil også se et vælg af farver rundt i luften som er med til at sætte stemningen!

Priser alle kan være med på! (billigt leje af led lys, laser lys, røgmaskiner, lyseffekter, strobe, diskolys)

Vi har valgt at skabe nogle priser, som ALLE kan være med på! Uanset om du skal holde en lille fest, eller skal holde en kæmpe fest for alle dem du kender. Vores billigeste lyspakke kan du leje for kun 250kr, den kan ses her: https://lydtildinfest.dk/lyspakke-0-30-personer/

Dette er utrolig billigt, og det har vi valgt at gøre grundet at vi ikke syntes det skal være dyrt at holde en fest, men derimod prisbilligt at løfte niveauet til sin fest, da alle har ret til en fed aften med diskolys, højtalere, røgmaskiner og hvad der ellers måtte høre til!

Book dit udstyr allerede idag, på: https://lydtildinfest.dk/

 

-Lydtildinfest

 

TILBAGE TIL FESTEN

ER DER EN DJ TIL STEDE?