Sommeren er over os! (Afhent din fest nu)!!

Afhent dit udstyr og hold den fedeste sommerfest!

sommeren er endelig over os, dette betyder havefest, sommerfest, samt en masse andre lækre aftner hvor der skal bruges nogle sprøde toner samt diskolys til at oplyse en ellers god aften, i den dejlige tid der venter os! Nu hvor det er sommer, er der en del at se til, men der skal selvfølgelig også være plads til vennersamt FEST!

Lej til sommerfest

Fleksible efter dine tidspunkter!

vi har som en del af vores udlejning valgt at priotere selvafhentning af udstyr højt, dette betyder at du selv sætter dagsordnen omkring, hvornår du vil afhente dir udstyr – du kan altså afhente det når det passer dig bedst, og hermed have mere tid til at forberede din fest da du ikke skal tænke på at afhente dit festudstyr på tidspunkter som ikke passer ind i din plan!

Der skal selvfølgelig være højtalere samt diskolys til en rigtig fest, og du skal selvfølgelig nyde at det er sommer med en rigtig fest! Du skal altså ikke gå på kompromis med en rigtig fed aften. Vi har billige priser som ALLE kan være med på, og dette betyder altså at du har flere penge tilbage, så du kan købe endnu mere alkohol eller hvad du nu mangler for at få en ekstra fed fest!

SOMMEREN ER OVER OS, SÅ HOLD EN FEST, DET NEMT!

-Lydtildinfest