Lej en festpakke

Det har aldrig været nemmere at holde en fest!

Vi har i forvejen valgt at gøre det nemt for vores kunder, dette har vi gjort ved blandt andet, at have forskellige pakker inden for lyd, lys & røg – så man ingenting skulle tænke på selv, andet end at leje den pakke som passede til ens gæsteantal. Dette har det indtil videre været rigtig stor succes med, og vi fandt ret hurtigt ud af, at det var en af de helt store fejl som ingen af de andre udlejere havde tænkt på, men det har vi.

Der manglede noget (festpakke, hold en fest, det nemt!)

Vi fandt dog ud af at hvis vi valgte at køre som vi har gjort nu med vores nuværende pakkeløsninger, hvor kunden ingenting skulle tænke på, så skulle de egentlig stadig tænke på én ting. Denne ene ting var nemlig at hvis man som kunde både ville have lyd & lys – så skulle man pludselig til at udregne hvad prisen ville være for én samlet pakke hvis man gerne ville have begge ting til fest. Dette har vi aldrig haft tænkt over, er et stort problem med hele vores vision omkring dette med at det skal være så nemt som overhovedet muligt at “leje en fest”

Priser & pakker som matcher enhver (ungdomfest, voksenfest, sommerfest, mm.)

Vi har valgt at kreere nogle forskellige lækre festpakker, som både er billige men også passer helt perfekt til det gæsteantal vi har oplyst i de forskellige pakker – det har nu aldrig været nemmere eller mere komfortabelt at leje en samlet lækker pakke, til sit kommende arrangement.

Udlejning af festpakker skal være af kvalitet og servicen skal være i top – derfor skal du gå den rette vej og leje fra os!

Lej en festpakke til din næste fest, og få den fedeste aften!

Vi snakkes ved næste gang!

-Lydtildinfest