Soundboks (havefest med stil)

Hvad er en Soundboks (et batteridrevet monster)

En Soundboks er et batteridrevet monster, som passer til alle våde og kåde fester – den er oprindeligt designet til Roskilde festival, derfor er den også et utrolig populært valg fra vores udlejning i Roskile perioden.
Soundboksen er vandtæt, bluetooth, batteridrevet (holder i 8 timer) og sidste men ikke mindst spiller den hjernedødt højt, samt er robust og kan holde til at en bil kører over den (dette er ingen joke, det faktisk rigtigt).
Vi er utrolig glade for at vi også kan tilbyde mobileløsninger til vores mange tilfredse kunder, så man ikke nødvendigvis behøver en stikkontakt lige i nærheden, eller tørvejr for at man kan feste hele natten lang.

Hvad er lejen (billig leje, kunderne får en god oplevelse)

Vi har valgt at have en fast lav leje, på 300 kr. pr. dag. Denne pris ændres jo flere dage den lejes, fx kan du leje Soundboksen for 1400 kr. til Roskilde (altså en hel uge). Dette er et attraktivt valg for mange unge, som skal bruge en transportabel højtaler, der er robust og kan holde til en uges festival uden at de skal tænke på at den går i stykker.

Hvad medfølger ved leje (batterier, oplader og godt humør)

Når Soundboksen lejes, medfølger der altid 2 batterier som man kan skifte imellem (de er begge fuldt ud opladt).
Grunden til at der medfølger 2 batterier, er at vi ikke vil have at festen stopper for vores kunder! Dette er en ekstra lille service som vi giver jer med i prisen. Der vil medfølge en oplader så man løbende kan oplade batterierne i en nærliggende camp eller ved en stikkontakt. Soundboksen er = fest og farver, denne mobile løsning gør at i aldrig skal tænke på vejret men kan tænke på at feste i stedet for!

Vi snakkes ved!

-Lydtildinfest