Lej dj til fest (løft stemningen til et andet niveau)

Udvidelse af kundegruppe (ikke kun udlejning af lyd, lys & røg)

Da Lydtildinfest startede for lige over 2 år siden, havde jeg ingen idé eller indsigt i at jeg en dag skulle begynde at udleje dj’s til arrangementer også. Jeg var kun interesseret i at få udlejet mine højtelskede højtalere, som jeg kun havde et par af i starten… (alle starter et sted), jeg udvidede med noget lys og røg, som kunne medfølge til forskellige arrangementer, og senere opgraderede jeg mit lager at lydsystemer. Det tog hurtigt fart, flere og flere af mine venner var interesseret i at leje lyd, lys og røg til en fest (som én samlet pakke).

Så på alle andre (ville have flere udlejninger inden for lydanlæg, diskolys, og røg)

Jeg fik senere “åbenbaring” som jeg efter 1 år i branchen gjorde noget ved. Jeg har igennem en længere periode set en masse forskellige mobildiskoteker som havde en hel masse jobs, og ungdomsfester – det var her jeg tænkte “jamen hey, hvorfor pokker udlejer du ikke dj til fest”.
Det blev en plan jeg satte mig for – da udlejning af dj betød yderligere flere jobs, da kundegruppen automatisk ville blive udvidet, i takt med at jeg kunne tilbyde noget mere til firmaet.

Havde ingen succes (prøvede at dj’e, men holdte fast i lyd & lys)

Jeg købte en lille mixerpult, for at prøve mig frem med mit “projekt dj” jeg fandt dog hurtigt ud af at det var ikke noget som jeg kunne lære, eller for den tagsskyld havde tålmodighed til at lære. Jeg havde sat mig i hovedet at jeg skulle udleje dj’s så nu ville jeg have gjort noget ved det. Jeg solgte min mixerpult, og satte ideén om en dj på pause i nogle måneder.
Jeg valgte til sidst at kontakte forskellige kompetente dj’s som jeg fandt til forskellige fester og på forskellige sider, dette har idag sammensat et stærkt hold til fest, som er klar til at løfte dit arrangement til et helt andet niveau!

Lej en dj til festen, så er du sikker på at hele aftnen forløber som den skal!

Udlejning af dj til fest, vi udlejer kun kompetente dj’s til dit arrangement!

Vi snakkes ved næste gang!

-Lydtildinfest