Fremgangsmåden ved selvafhentning (leje af udstyr på adressen)

Særlig procedure

Når du vælger at selvafhente udstyr på vores adresse, vil der være nogle særlige krav som altid skal overholdes ved udlevering af vores udstyr (dette gælder alt vores udstyr – anlæg, lys, røg).

  • Det første som vil blive gjort ved afhentning af det ønskede udstyr, er at du vil underskrive en lejekontrakt, hvor du underskriver på at hvis udstyres går i stykker, bliver stjålet eller på anden måde tager skade – skal udstyret erstattes.
  • Derudover vil der altid blive taget billede af et gyldigt legitimation (dette kan være pas, sygesikring, kørekort). Dette er i tilfælde af at lejer vælger at blive væk fra udlejningen og vi ikke får vores udstyr tilbage – så har vi de retsmæssige oplysninger til at melde personen til offentlige instanser.
  • Udover at der bliver underskrevet en lejekontrakt, samt der tages billede at gyldig legitimation, bliver der afregnet på adressen (dette er endnu en sikkerhed for os, at vi modtager de penge vi tager for det lejede udstyr, inden udlevering af udstyret).

Kvalitets udstyr (kan ødelægges)

Vi har kvalitets udstyr til enhver anledning, vi investere dyre domme i at i får en god fest, så i får holdbart udstyr som spiller, lyser og røger hele natten lang, men pas på det som var det dit eget! En dyr bil kan også sagtens gå i stykker, så uanset hvor dyrt udstyr vi køber samt hvor meget sikkerhed vi har taget, er der altid mulighed for at anlægget, lyset, eller røgmaskine går i stykker – og det skal lejer erstatte – så pas på det, for jeres egen skyld.

 

Hold en fest (vi danner de perfekte rammer, om din fest)

Vi gør alt for at i får den perfekte aften, derfor skal i også have det bedste udstyr som overhovedet muligt – vi levere med et smil på læben og går først når du er tilfreds.

 

Vi snakkes ved næste gang!

-Lydtildinfest