Sommeren er reddet (lej funfood hos Lydtildinfest)

Koldt slushice & varme popcorn (til ethvert arrangement)

Står du og skal arrangere en sommerfest, og fejre at vi får lidt sol over lille Danmark igen – samt vi får varmt vejr og skal fejre det med kolde drikke eller varme popcorn? Os hos Lydtildinfest kan nu tilbyde vores kunder, lidt mere end bare lyd, lys, røg og dj til festen – nu kan vi også fejre at vi har funfood i vores udvalg, som allerede kan lejes fra idag af.

Priser der er overkommelige (nemt & enkelt)

For at gøre det meget nemmere for jer, har vi valgt at lave et helt nyt koncept som ikke særlig mange andre udlejere har gjort – vi har nemlig sammensat en samlet pakke så det nu er utrolig nemt som kunde at finde ud af hvordan det fungere.
Du skal altså ikke til at udregne hvor mange popcorn, salt, fedtstof, slushice saft eller glas & sugerør som du skal bruge til de lejede maskiner, det hele er nemlig sammensat i prisen – så det er alt inklusiv, så du skal blot læne dig tilbage og nyde festen i ro og mag. Til slushicen vælger man blot 2 forskellige safter som man kunne tænke sig – så har vi et enkelt system så du ingen baggrundsviden behøver!

Hvad skal man huske på (rengøring efter festen)

Når i er færdige med at bruge maskinerne til jeres formål, skal i blot tømme det sidste slushice samt popcorn som der skulle være tilbage i maskinerne – vi klarer rengøringen. Grundet at vi selv klarer rengøringen, er at maskinerne skal skilles helt ad, samt vaskes i alle kroge der er i maskinerne, så de virker 100% HVER gang samt de altid er klinisk rene.
Vi sørger for det spiller 100%, i skal blot sørge for at have en totalt fed fest, og så håber vi at i får en god fest med jeres funfoodmaskiner, om i vælger popcornmaskine eller slushice maskine.

 

Vi snakkes ved!

 

-Lydtildinfest