Hvilke pakker skal jeg vælge? (Lydanlæg, lyseffekter, røgmaskiner)

Hvilken slags fest skal du holde? (Ungdomsfest eller bryllup)

Der er altså stor forskel i forhold til hvilket type arrangement du skal afholde, samt hvilke behov og forventninger dig og dine gæster har til festen. Hvis du f.eks. afholder en ungdomsfest med 50 personer – så ville vi personligt vælge lyd 50-80 samt lyspakke 50-80, de 2 pakker går utrolig godt i spænd med hinanden. Grundet vi havde valgt en større pakke end antal gæster, er grundet at til en ungdomfest forventer de fleste helst mere bass, og dette får du mere af jo større pakke du vælger! Hvorimod hvis et par skal holde bryllup, og der kommer 50 gæster – så behøver de altså ikke mere end lyd 30-50 samt lyspakke 30-50, grundet at de “bare” skal have god baggrundsmusik som matcher deres behov – de behøver altså ikke kraftig bass, mm. grundet at de har andre behov end en flok unge mennesker som skal afholde ungdomsfest.

Hvilken slags lokale skal du afholde fest i? (festlokale, forsamlingshus)

Udover hvilken type fest du skal afholde, kommer det altså også meget an på hvilken type lokale du skal holde fest i.
Alle vores forskellige pakker er vejledende angående hvor mange personer det kan bruges til, dog går man ikke helt galt i byen med det antal vi har valgt. MEN skal du f.eks. holde en fest i et forsamlingshus og gerne vil have meget bass i hele lokalet – så hjælper det altså ikke noget at vælge en lydpakke til 50 personer (her bliver du nød til at leje en pakke, der er inkluderet en subwoofer i). Hvorimod hvis du holder fest i et normalt størrelse festlokale, så behøver du altså ikke en større pakke end det antal gæster du har inviteret, for at få det optimale du af lyden!

HUSK: dette er tips og tricks for at du får en bedre oplevelse! Du skal altså ikke blive skræmt – hvis du skal holde ungdomsfest for 50 gæster kan du SAGTENS leje lyd 30-50 personer uden at det bliver en sparsommelig fest! 😉

 

Vi snakkes ved næste gang!

 

-Lydtildinfest

 

 

Tags: Sommerfest, Konfirmation, Voksenfest, Firmafest, Konference,