Højsæson (hvornår har vi mest at lave)

Sommerperioden er snart over os (sommer = fest)

Vi er kommet ind i det nye år, og folk begynder at planlægge en masse fede arrangementer rundt omkring i landet, folk begynder at kontakte os, for at deres fester skal blive en succes. Vi har fået nogle ordre allerede, især bryllupper samt konfirmationer – vi er dog i en utrolig svær branche, da vi ikke har et kæmpe udvalg, udover lyd, lys, røg, dj, og funfood maskiner. Vi plejer at få en masse arrangementer i løbet af den varme tid (sommerperioden), det vil sige at folk er rigtig gode til at arrangere deres fester lige i sidste øjeblik, så det er som regel i løbet af de få sommer måneder vi har travlest på hele året. Vi har som regel ikke særlig mange udlejninger i løbet af den kolde tid, da folk som regel ikke holder noget stort, som de behøver lyd eller lys til.

Sæsonpræget (koldeperioder = stilleperioder)

Vores branche er utrolig sæsonpræget, på den baggrund af at folk holder en masse vilde arrangementer i sommerperioderne, såsom havefester og folk har bare meget mere overskud når tiden vender, og der er længere lyst om aftnen og alle planter samt naturen springer ud. Dette gør, at vi som udlejningsfirma som regel har utrolig stille perioder i løbet af de kolde måneder, med meget få udlejninger i løbet af disse måneder – der er altså ikke særlig mange som kunne tænke sig at leje en slush ice maskine eller lyd til en fest, da der ikke rigtig bliver afholdt særlig mange fester her i den kolde tid – men det er noget som vil vende på en tallerken ret hurtigt når sommeren er over os.

Fester vil der komme nok af, og vi vil gøre vores for at være det udlejningsfirma som hele tiden er oppe på dupperne og gøre vores for at det Danske folk får sig en uforglemmelig aften!

Vi snakkes ved næste gang!

-Lydtildinfest