Lej røg (step up your game, røg skal der til!)

(Lej røgmaskiner til diskolys)

for at få det optimale ud af de lyseffekter som du lejer, er det et utrolig stort plus at leje en røgmaskine når du alligevel er igang! Røgmaskinen gør at du ligepludselig kan se strålerne fra diskolyset, rundt i luften, frem for at man kun kan de de fede effekter på gulvet og rundt omkring i rummet. Vi har valgt at udleje vores røgmaskiner utrolig billigt, da det ikke er det som skal ødelægge jeres budget til festen – da det er en rigtig fedt “ekstra” effekt til festen, og det skal man selvfølgelig ikke gå glip af.

(Billige priser, for en guld effekt!)

det er en utrolig fed effekt at få til sin fest, eller bare sit festlige arrangement – det gør at du får meget mere ud af de lyseffekter du iforvejen har lejet for en billig pris. Grundet at det er en så fed effekt, gør at vi har lavet lyspakker hvor der hører røgmaskiner med i prisen – hvis du vælger en lyseffekter fra 30 personer og helt op til 200 personer, så medfølger der en røgmaskine med i pakken – dette er noget som man bestemt ikke vil gå glip af.

(Hvilken røgmaskine skal jeg vælge?)

Vi har forskellige røgmaskiner til festen, som gør at du som kunde ikke skal gå glip af røg som matcher dine behov samt gør din fest lige det bedre! Vi har som en ekstra service valgt at sammensætte vores lyspakker med en røgmaskine som matcher det antal gæster som passer til lydpakken. Vi har de helt små røgmaskiner som bare producere røg rundt i lokalet og giver en utrolig god “ekstra” effekt til rummet. Udover de små røgmaskiner har vi også de helt store røgmaskiner, som producere en 3 meter lang røgsky ud i lokalet i forskellige farver – til de helt store fester!

Vi snakkes ved næste gang.

-Lydtildinfest