Lej lyseffekter til fest

Nemt, hurtigt, billigt (at leje diskolys hos Lydtildinfest)

Det er nemt, hurtigt, og billigt at leje diskolyseffekter hos os, vi har gjort det så nemt og overskrueligt som overhovedet muligt at leje billigt diskolys. Vi har sammensat forskellige pakker af lys & røg, som passer til vores lydpakker – så de 2 ting går altså hånd i hånd, det gør at du som kunde ingen baggrundsviden behøver overhovedet, i skal bare koncentrere jer om at holde en fed fest, og have tankerne i det – i skal altså ikke selv begynde at regne alt muligt mærkeligt ud, som man skal hos mange andre lyd & lys udlejere rundtomkring, det har vi valgt et noget mere enkelt system.

 

Pakketilbud (billigere jo mere man tager princippet)

Vi kører efter princippet – det bliver billigere jo flere lyseffekter du tager, det vil altså sige at de lyspakker som vi har sammensat gør at du flere lyseffekter du tager – desto billigere bliver det for dig, dvs. Vi tager 150kr pr. lyseffekt men kun 250kr for 2 lyseffekter, 350kr for 3 lyseffekter, osv osv. Dette tilbud har vi valgt at gøre, så du får mere ud af mindre, og kan holde en meget større fest uden nogle som helst bekymringer om pengepungen.

 

Så nemt er det at holde en vild fest (til en billig pris)

Hvis du står og skal afholde en vild fest, eller bare et festligt arrangement – for f.eks. 30 personer, så har vi gjort det så nemt for jer at i bare skal vælge:
Lyd 0-30 personer & lys 0-30 personer – det er ikke bare nemt, det er også enkelt og hurtigt.
Vi har valgt at gøre det på denne måde grundet, det bliver alt for forvirrende for kunden at skulle tage stilling til en samlet festpakke hele vejen igennem – her har kunden en frihed til selv at vælge hvad man kunne tænke sig frem for at man er bundet til en festpakke hvis man gerne vil have en samlet pakke eller gerne vil have lidt rabat, det er slut nu.

Lej lyseffekter til fest, hvis du skal pimpe aftnen lidt ekstra op!

Udlejning af lyseffekter, er altid fedt til festen, så man får den helt rigtige stemning.

Vi snakkes ved

-Lydtildinfest