Udlejning af lyd og lys, hvorfor?

Forbillede som er festudlejer (opvokset med festudlejning)

Jeg er vokset op med festudlejning, lige siden jeg kunne huske har jeg endda været med ude hos min fars kunder, og hjælpe med at sætte diverse fester op. Jeg har altid haft et flair for højtalere, jeg har altid været fascineret i at en så lille “kasse” kan spille så højt. Denne lille interesse har senere dannet ramme omkring hvad jeg laver idag, som pt er på hobby plan men forhåbentlig senere i livet, danne sig til noget stort.

Udvidelse af festudlejnings aspektet (tilbydning af disko til fest)

Jeg har altid sat telte, hoppeborge, borde – stole, mm. op med min far, som idag lever af festudlejning. Da jeg en dag tænkte at min lille interesse kunne bringe noget positivt ind i hans firma, da han aldrig selv havde tænkt over at skulle leje lyd, lys, røg og dj’s ud til folks fester – og hermed kunne tilbyde en fuldstændig komplet pakke for kunden. Det at have en jukebox med det gamle dansk top på, er bare ikke det samme – især ikke hvis man gerne vil ramme de unge også, derfor tog jeg intiativet til at gøre noget med min interesse og gå ind i lyd, lys, røg og dj branchen.

Svært koordineringsarbejde til tider (Lydtildinfest, Funnyworld, Dengodefest, Viertilfest, skal arbejde sammen)

Det kan dog være utrolig svært at koordinere det hele så Lydtildinfest, spiller sammen med det arbejde jeg har i min fars festudlejnings firma – især i sommer perioderne hvor vi har utrolig travlt på begge fronter, da det er sæsonen for en masse utrolig fede fester, det er denne tid hvor folk især søger højtalere, diskolys og røgeffekter! Man skal ikke klage, det er et valg jeg selv har taget og jeg holder utrolig meget af det! Jeg tror det bunder i at jeg altid har haft samme arbejdsmoral som min far, og bare kørt med 180 km/t derudaf – i korte drag, ville jeg kede mig hvis jeg ikke havde mit eget ved siden af, og jeg ville aldrig være alle de oplevelser jeg har været med til, foruden!

Vi snakkes ved næste gang!

-Lydtildinfest