Konfirmationer (konfirmationstiden er over os)

Det er tid for konfirmationer, fejr det med et brag!

den store dag hvor de unge mennesker kommer i de voksens rækker, og hvor alle unge mennesker hr brugt utallige timer på at forberede sig i både øvelse (kirke) og glæde. Denne dag skal fejres med stor glæde, og være noget som alle tænker tilbage på med stor glæde og følelsen af at det hele bare spillede fuld ud på dagen. Konfirmation er ikke kun at man kommer i de voksnes rækker, men derudover er det også en af livets helt store fester for de unge mennesker, og en god fest kræver massere af lyd, fra et godt lydanlæg, massere af diskolys – så stemningen bare passer helt perfekt til natten hvor der skal danses igennem, og forhåbentlig have ømme fødder dagen efter!

Hvorfor gå på kompromis, når vores priser er for billige til at lade vær?

Alle vores priser er SU-venlige, f.eks. vores billigste lydpakke koster kun 7 pizzaer at leje! Dette betyder at alle kan være med, når man skal holde en fed fest – vi sørger for at danne de perfekte rammer omkring din fest, så skal du bare sørger for at finde fest humøret frem og have en fed aften med en masse sprøde toner samt lækkert diskolys!

Enhver kan være med (plug -> play)

Alle mennesker i denne verden, kan finde ud af at betjene vores lyd og lyspakker. Vi hr grundet et ønske om enkelhed samt effektivisering, valgt at lave opsætningsvideoer så det er nemt, hurtigt og simpelt at betjene vores forskellige pakker. Vores lyspakker skal bare sættes i stikkontakten, og vores lydpakker skal blot tages i telefonen – så er der fest hele natten!

Vi snakkes ved næste gang

-Lydtildinfest