Kategori:

Spejlkugle

495,00 kr.

Lej en spejlkugle og få en yderst flot effekt til det festlige arrangement

– Der medfølger altid opsætningsguide og vejledning
– Ingen teknisk viden kræves

Spejlkugle leje indeholder:

30cm spejlkugle | Inkl. motor (Drejer en omgang pr. minut)
Inkl. spotlys i hvid | Inkl. lysstativ | Inkl. strømkabler

Lej en spejlkugle

Leje af spejlkugle er en klassisk spejlkugle som giver flot lys til din fest og som gør at du får et fedt look fra diskokuglen. Lyseffekten er populær især til bryllupper og giver et super lysoutput i festlokalet.

Simpel lyseffekt med stort output

Med denne spejlkugle er du sikret en flot effekt med hvide prikker som spreder sig i lokalet. Blot sæt den til strøm og så kører den rundt.

Teknisk info på spejlkuglen:

Forbrug på lyseffekt og motor: 8 watt samlet.
Lyser hvid farve (dette kan ikke ændres).
Drejer rundt en gang i minuttet, hastighed kan ikke ændres.
Giver en fed effekt også i store lokaler.
Vægt samlet: 4,7kg.

Smuk effekt til smukke arrangementer

Leje af spejlkugle til alle arrangementer, men bliver hovedsageligt brugt til bryllupper og arrangementer hvor der skal kræses ekstra for detaljen. Diskokuglen sørger for at uanset hvor stort et festlokale du holder fest i, så er der lys nok til hele lokalet, så du får et smukt lysshow.

Få endnu mere ud af den lejede diskokugle

Når du lejer spejlkuglen, får du et fedt lys rundt på alle vægge, lofte og gulv i lokalet du afholder din fest i. Men ved hjælp af en røgmaskine, er du sikret endnu mere for pengene. Røgmaskinen gør at du kan se alle de flotte lysstråler i luften, fremfor kun rundt i lokalet. En røgmaskine kan lejes her, så du er sikret en endnu federe effekt til festen.

Stort output med diskokuglen

Leje af spejlkugle til dit arrangement. Diskokuglen er lavet til arrangementer hvor der skal være lys i lokalet og dansegulvet, uden det bliver for meget. Især til bryllupper og voksenfester er denne lyseffekt genial. Med en diskokugle er der utrolig mange spejle, hvilket betyder at der er ekstra stor spredning rundt i lokalet. Lyseffekten egner sig til mindre og mellemstore fester, skal du holde større fester med flere lyseffekter? Så skal du kigge på vores lyspakker.

Ingen panik ved afhentning

Vi har sørget for at alle vores lysbarer, lyseffekter og højtalere kan være i en almindelig personbil. Af denne årsag skal du ikke bekymre dig om hvorvidt din bil kan transportere det lejede festudstyr, hvis du ønsker selv at afhente på vores lager.

Vi leverer selvfølgelig også udstyret hvis du ønsker dette, til en lav pris. Her er opsætning af udstyret ved levering, med i prisen og fås derfor kvit og frit.

Kort og godt om diskokuglen

Hvis du ønsker at omdanne det ellers kedelige parketgulv, om til en stjernehimmel i et vælg af farver, så er denne lyseffekt det rigtige valg, derfor er leje af spejlkugle et genialt valg.

Du er sikret en nem, men effektiv lyseffekt når du lejer led diskokuglen til din fest. Vi har sørget for at det er nemt at håndtere effekten og du ingen teknisk viden behøves.

Effekten spreder sig utrolig bredt og kan bruges til store festlokaler, uden at du går på kompromis med lysshowet!

Sæt spejlkuglen til strøm og så drejer den rundt uden du skal gøre mere.
Nem håndtering – plug & play!

Weekendleje

Vores lejeperioder er altid gældende for hele weekenden.

Nemt og enkelt

Der følger vejledninger med til alt vores udstyr.

Opsætning & Levering

Vi hjælper med levering og opsætning, og vi kører ikke før dit udstyr virker.

Haslev og København

Afhentning på lager i Haslev, eller lokation i København. Valget er dit.