Lyskæde

Lej en lyskæde med varmt eller kulørt lys til havefesten

Lejepris: 199kr

Pris er for hele weekenden

Pakken indeholder:

  • 1 x Lyskæde (10m)

Se lyskæden med varmt lys her:

Se lyskæden med farvet lys her:

Beskrivelse:

Lej en lyskæde og skab en ekstra hyggelige stemning til din fest.

Kulørte lamper eller varmt lys

Hos Lydtildinfest udlejes lyskæder af 10 meters længder, med både kulørte lamper (farvet pærer i lyskæde) eller varmt lys.
Prisen er den samme, så du kan selv vælge hvilken lyskæde du ønsker at leje til dit arrangment. Samme lave pris og lange levetid sikres med vores smarte led pærer.

Du er derfor sikret en kraftig lyskæde med minimalt strømforbrug, så du kan holde en god fest natten lang.

Kun fantasien som sætter grænser

Når du lejer en lyskæde er det kun fantasien som sætter grænser for hvad og hvordan du kan bruge kæden. Om du ønsker at pynte festteltet op, gildesalen, festlokalet, udendørs eller noget helt andet, er op til dig.

 

Hyggelig belysning til alle arrangementer

Med en lyskæde er du sikret en varm og hyggelig belysning, som passer til alle slags arrangmenter. Om du holder en vild ungdomsfest eller en voksenfest, vil lyskæden passe ind og give en ekstra fed effekt på den måde du syntes den skal anvendes på.

 

Lyskædeudlejning skal være nemt

Når du lejer en lyskæde, skal det ikke være svært at finde ud af hvordan det fungerer. Vi har sørget for at alt er nemt når du lejer en lyskæde hos os. Du tilslutter blot lyskæden til strøm og opsætter lyskæden med de fastmonteret kroge, hvor du ønsker.

 

Populær og hyggelig effekt

Med lyskæden kan du skabe en stemning som du ikke kan med almindelige lyseffekter. Så hvis du mangler hyggelig belysning på en anderledes måde, er en lyskæde det helt rigtige at leje. Lyskæden egner sig til mindre fester, skal du holde større fester og mangler lyseffekter til dansegulvet? Så skal du kigge på vores lyspakker.

 

Ingen panik ved afhentning

Vi har sørget for at alle vores lysbarer, lyseffekter og højtalere kan være i en almindelig personbil. Af denne årsag skal du ikke bekymre dig om hvorvidt din bil kan transportere det lejede festudstyr, hvis du ønsker selv at afhente på vores lager.

Vi leverer selvfølgelig også udstyret hvis du ønsker dette, til en lav pris. Her er opsætning af udstyret ved levering, med i prisen og fåes derfor kvit og frit.

 

Kort og godt om lyskæden

Hvis du ønsker at skabe en hyggelig belysning, udendørs eller indendørs til dit arrangment, så er lyskæden det rigtige valg.

Du er sikret en nem, men effektiv lyseffekt når du lejer lyskæden til din fest. Vi har sørget for at det er nemt at håndtere effekten og du ingen teknisk viden behøves.

Effekten giver et flot look uanset hvilket slags arrangement du skal afholde.

Lyskæden giver et ensartet varmt lys som står godt til når mørket bryder frem.
Nem håndtering – plug & play!

 

SE VORES UDVALG

Skal du bruge andet udstyr, så kan vi med garanti løse din opgave. Klik dig videre og se vores store udvalg af udstyr til din fest. Vi glæder os til at feste med dig.

Foretag din booking her:

Jeg ønsker at leje

Anbefalede pakke tilvalg

Levering & afhentning (inkl. ind/udbæring)

Har du overvejet nedenstående til festen?