Konfirmation

Lad os danne rammerne for din store dag

En konfirmation er en stor ting for konfirmanden og ikke mindst familien. Derfor skal festen til den store dag, også bare være helt perfekt.

Så står du eller din søn / datter og skal konfirmeres og komme ind i “de voksnes rækker” med stil? Så lad os hjælpe med det fedeste festudstyr, eller en dygtig dj til at spille god musik natten lang.

Uanset om du ønsker en vild fest med dine gæster og familie, eller ønsker en mere stille og rolig fest, står vi klar til at opfylde dine behov, så du kan få den fedeste aften i selskab med dem du elsker.

Når du kommer ind i de voksnes rækker, skal du pludselig til at stå med en del mere ansvar og du er nu blevet mere voksen, end du var før – så overlad noget af ansvaret til os, så du kan nyde aftnen på dansegulvet og sammen med dine gæster.

Vores mission er at skabe den bedste konfirmation med alt hvad vi kan hjælpe med til den store dag. Så vi står klar til at lave et samlet tilbud til dig, så den store dag kan blive endnu mere speciel, på den helt rigtige måde!

1..2..3..

Konfirmation nu!

Konfirmationen er en kæmpe stor dag! Derfor skal der også være underholdning i særklasse. Lad os hjælpe med en dygtig dj, festudstyr eller andet, til konfirmationen.

Uv fest
N

DYGTIGE DJ'S

N

TILPASSET SETUPS

N

PAKKELØSNINGER

N

GOD STEMNING

Interesseret i at booke?

Benyt vores kontakt formular til højre, for at lave en booking eller forespørgsmål af vores muligheder til din konfirmation

Vi kan også kontaktes på tlf: 22478659 eller via vores Facebook side, hvor vi vil besvare din henvendelse indenfor 1 time i tidsrummet 10:00 – 21:30

Emne

9 + 4 =

Pssst. Vi vil gerne sikre at du ikke er en robot