Væske til lille røgmaskine

55,00 kr.

Tilvælg ekstra røgvæske, hvis du ønsker ekstra meget røg til festen natten lang

Obs:
Ekstra røgvæske vælges som en “ekstra sikkerhed” ved brug af lille røgmaskine, som i forvejen indeholder 1L væske ved leje.
Bruges den ikke, gives penge ikke retur for det tilbageværende væske.

– Passer til en fuld tank til lille røgmaskine
– Røgvæsken er ikke skadelig
– 1L ekstra røgvæske
– Duftfri væske

Lej en røgmaskine 

Har du lejet en lille røgmaskine, en lyspakke eller en festpakke som indeholder vores lille røgmaskine, så kan du tilkøbe 1L ekstra væske som en ekstra sikkerhed.
90% af alle vores kunder vælger en ekstra omgang røgvæske, for at være på den sikre side. Vi kan “kun” forholde os til hvad producenten samt forskrifterne siger.
Derfor anbefaler vi altid vores kunder som lejer en røgmaskine eller pakke som inkluderer en røgmaskine, at købe en dunk med 1 liter ekstra røgvæske.

Røg nok til alle fester

Ekstra røgvæske er din “sikkerhed” for at du ikke løber tør for røg til dit arrangement. Det er langt fra alle som bruger det hele, men det giver en god tryghed til det festlige arrangement.
En af vores almindelige røgmaskiner giver oftest tilstrækkeligt med røgoutput til en normal fest, uanset om der er tale om ungdomsfest, voksenfest eller andet.

Røgvæske køb

Røgvæsken købes i dunke som passer præcis til den maskine du har leje fra os. Derfor skal dunkene som der har været røgvæske i, også returneres efter brug.
Har du efter endt udlejning ikke gjort brug eller brugt hele ekstra væsken, giver vi ikke pengene retur for denne – da der har været håndtering og den er “købt” som en ekstra sikkerhed.
Derfor kan man i princippet gøre med væsken som man vil efter brug.

Ingen teknisk viden kræves

For at tilføje væske til røgmaskinen, skal der ikke bruges nogen form for teknisk viden. Det er nemt og simpelt blot at skrue låget af røgmaskinen, hælde i og lukke den igen.
Selvom røgmaskinen sidder til strøm og “kører” under festen, skal du hverken slukke den eller tage den ud af stikkontakten, den holdes blot tændt.

Kort og godt om røgvæsken

Med 1 liter ekstra røgvæske til lille røgmaskine, er du sikret at du ikke løber tør i løbet af aftenen eller festen.
Der er ikke noget værre end at skulle gå på kompromis og spare noget væk for at mangle det senere.
Derfor er væsken din sikkerhed for at du ikke løber tør, ved almindelig brug af maskinen til både ungdomsfester, voksenfester og andre fester med røg glade festaber!

Weekendleje

Vores lejeperioder er altid gældende for hele weekenden.

Nemt og enkelt

Der følger vejledninger med til alt vores udstyr.

Opsætning & Levering

Vi hjælper med levering og opsætning, og vi kører ikke før dit udstyr virker.

Haslev og København

Afhentning på lager i Haslev, eller lokation i København. Valget er dit.