Kategori:

LED DISKOKUGLE

395,00 kr.

Lej den flotte led diskokugle som et flot, og nymodens alternativ til den traditionelle spejlkugle.

– Der medfølger altid opsætningsguide og vejledning
– Ingen teknisk viden kræves

Led diskokugle info:

– Tilslut strøm og effekten passer sig selv
– Indbygget mikrofon (kan lyse efter lyd)
– Lyser et auto program i roligt tempo
– Inkl. strømkabel
– Inkl. lysstativ

Lej en led diskokugle til din fest og få et fedt alternativ til den traditionelle spejlkugle. Lyseffekten er populær især til bryllupper og giver et super 360 graders lysoutput i festlokalet.

 

Simpel lyseffekt med stort output

Med denne led diskokugle er du sikret samme effekt som den traditionelle spejlkugle, blot med en masse fede effekter og mange flere farver. Herudover har du samtidig muligheden til helt selv at vælge programmer, så du bestemmer hvordan du ønsker effekten skal lyse.

 

Teknisk info på diskokuglen:

Forbrug på lyseffekt: 55 watt.
Lyser forskellige farver, såsom: rød, grøn, blå, hvid og lilla farve.
Kan lyse efter musikken eller lyse et automatisk program.
Vægt: 3,7kg.
Dimensioner: Længde: 31,8cm, bredde: 31,8cm, højde: 42cm.

 

Smuk effekt til smukke arrangementer

Lej en led diskokugle til alle arrangementer, men bliver hovedsageligt brugt til bryllupper og arrangementer hvor der skal kræses ekstra for detaljen. Diskokuglen sørger for at uanset hvor stort et festlokale du holder fest i, så er der lys nok til hele lokalet, så du får et pænt lysshow.

 

Få endnu mere ud af den lejede diskokugle

Når du lejer led lyseffekten, får du et fedt lys rundt på alle vægge, lofter og gulv i lokalet du afholder din fest i. Men ved hjælp af en røgmaskine, er du sikret endnu mere for pengene. Røgmaskinen gør at du kan se alle de flotte lysstråler i luften, fremfor kun rundt i lokalet. En røgmaskine kan lejes her, så du er sikret en endnu federe effekt til festen.

 

Stort output med diskokuglen

Lej en led diskokugle til dit arrangement. Diskokuglen er lavet til arrangementer hvor der skal være lys i lokalet og dansegulvet, uden det bliver for meget. Især til bryllupper og voksenfester er denne lyseffekt genial. Med en diskokugle er der utrolig mange lysudgange, hvilket betyder at der er ekstra stor spredning rundt i lokalet. Lyseffekten egner sig til mindre og mellemstore fester, skal du holde større fester med flere lyseffekter? Så skal du kigge på vores lyspakker.

 

Ingen panik ved afhentning

Vi har sørget for at alle vores lysbarer, lyseffekter og højtalere kan være i en almindelig personbil. Af denne årsag skal du ikke bekymre dig om hvorvidt din bil kan transportere det lejede festudstyr, hvis du ønsker selv at afhente på vores lager.

Vi leverer selvfølgelig også udstyret hvis du ønsker dette, til en lav pris. Her er opsætning af udstyret ved levering, med i prisen og fås derfor kvit og frit.

 

Kort og godt om diskokuglen

Hvis du ønsker at omdanne det ellers kedelige parketgulv, om til en stjernehimmel i et vælg af farver, så er denne lyseffekt det rigtige valg

Du er sikret en nem, men effektiv lyseffekt når du lejer led diskokuglen til din fest. Vi har sørget for at det er nemt at håndtere effekten og du ingen teknisk viden behøves.

Effekten spreder sig utrolig bredt og kan bruges til store festlokaler, uden at du går på kompromis med lysshowet!

Effekterne kører i takt med musikken, i mange forskellige farver.
Lej en led diskokugle.

Nem håndtering – plug & play!

Weekendleje

Vores lejeperioder er altid gældende for hele weekenden.

Nemt og enkelt

Der følger vejledninger med til alt vores udstyr.

Opsætning & Levering

Vi hjælper med levering og opsætning, og vi kører ikke før dit udstyr virker.

Haslev og København

Afhentning på lager i Haslev, eller lokation i København. Valget er dit.