Kategori:

DJPAKKE OP TIL 150 PERSONER

7.845,00 kr.

Hos os har du altid mulighed for:

– Brug af anlæg & lys inden og efter dj brug
– Opsætning og nedtagning efter dit ønske

Pakken indeholder:
5 timers dj spilletid | Højtalere til 150 personer
Festlys til 150 personer | Røgmaskine
Stilren opsætning | “Dansegaranti”

Lej en dj pakke til din fest, som indeholder en kompetent dj og et komplet lyd & lys setup som passer til din fest med op til 150 gæster.

 

En dj som kender sit publikum

Når du lejer en dj pakke, så er du sikret den helt rigtige dj til netop dit arrangement eller fest. Vi er af den overbevisning, at man ikke kan finde en dj som er god til det hele, derfor har vi forskellige dj’s i vores team, som er gode til hver deres arrangement.

Om du lejer dj pakken med fokus på et smukt bryllup eller du ønsker en vild ungdomsfest, så har vi den helt rigtige dj til at give dig og dine gæster den bedst mulige aften, som overhovedet muligt.

 

Dansegaranti med vores dj’s

Det vigtigste ved at leje en dj, er at få en dj som kender sit publikum og vi er af denne overbevisning at det gør vores dj’s efter utallige arrangementer i bagagen. Derfor sørger vi for dansegaranti til din fest, så dig og dine gæster kommer ud på dansegulvet og nyder aftenen og hinanden til præcis det musik i elsker.

 

Få det ligepræcis som du ønsker

Fra første gang vi skriver sammen, er vi i tæt dialog omkring lige præcis hvad du ønsker til din fest. Derfor skræddersyer vi også vores djpakker præcis som du vil have dem. Du har derfor mulighed for at sende os ønske sange, mulighed for sjove indslag, anderledes setup og meget mere, det er kun fantasien som sætter grænser her.

 

Lyd & lyssetups tilpasset dit arrangement

Vi er meget opmærksomme på hvad vi leverer til hvad og hvilke arrangementer. Med dette menes der at vi aldrig kunne finde på at levere en vil laserlyseffekt til et smukt bryllup og ligeledes en smuk diskokugle til en vild ungdomsfest.

Vi tilpasser vores setups både med lydanlæg og lysshow til jeres fest, så der passer præcis med hvad i ønsker og forventer. Når du lejer en djpakke hos os, er du altså sikret en pakke hvor du hverken kommer til at mange lyd eller lys.

 

Ingen stress op til festen

I forhold til mange andre som leverer en dj som opsætter og nedtager festudstyr ved ankomst og afgang, gør vi dette på en lidt anderledes måde. Hos os får du nemlig muligheden for at få leveret lyden og lyset præcis når det passer dig og få det nedtaget når det passer dig bedst.

På denne måde kan i både bruge festudstyret inden og efter at dj’en ankommer for at spille jer op til dans. Denne service er kvit og frit, udelukkende fordi vi ønsker at i skal få så meget som muligt ud af det lejede.

 

Kort og godt om djpakke op til 150 personer

Når du lejer djpakke op til 150 personer, er du altså sikret en masse forskellige ting, da vi ønsker at dig og dine gæster får den bedst mulige fest. For at gøre det nemt, har vi sat op i punktform, hvad du blandt andet får når du lejer vores djpakker:

 

  • Fleksibilitet (vi aftaler op og nedtagning som det passer dig bedst)
  • Skræddersyet løsninger op til 150 personer (både setups og dj’s)
  • Dansegaranti (vi sørger for den helt rigtige dj, til din fest)
  • Dj ankommer 30-45 minutter før spillestart
  • Opsætning af festudstyr når det passer dig
  • Tæt dialog fra første kontakt

Weekendleje

Vores lejeperioder er altid gældende for hele weekenden.

Nemt og enkelt

Der følger vejledninger med til alt vores udstyr.

Opsætning & Levering

Vi hjælper med levering og opsætning, og vi kører ikke før dit udstyr virker.

Haslev og København

Afhentning på lager i Haslev, eller lokation i København. Valget er dit.