LYDPAKKE OP TIL 150 PERSONER

1.395,00 kr.

Lej højtalere til den helt store fest & få massere af god lyd

– Der medfølger altid opsætningsguide og vejledning
– Pakken kræver større bil ved transport
– Ingen teknisk viden kræves

Pakken indeholder:

2 x Højtaler | 2 x Subwoofer 
2 x Højtalerstativ | Div. kabler til tilslutning

Kort og godt om lydpakke op til 150 personer

Lej højtalerpakke. Når du lejer højtalerpakken så er du sikret en stor lydpakke med massere af power, som er klar til at spille din fest op. Du er sikret en god klang fra højtalerne og subwooferen som giver et perfekt mix, uanset hvilket slags arrangement du står og skal holde.

Så søger du god lyd til festen, hvor det gerne må lyde bedre end naboens musik, så er denne lydpakke lige noget for dig og dine gæster. Hold en fest med lydpakken, op til 150 personer.

Lydanlægget kræver en større bil / lille varebil, hvis du selv ønsker at hente højtalerne så du kan holde fest.

Nem håndtering – plug & play!

 

Høj og god lyd til festen uanset musikgenre

Lej højtalerpakke. Oftest når du lejer et lydanlæg, så spiller det højt, men ikke til alle slags sange og musikgenre. Der er nemlig meget forskel på, hvad højtalerne kan klare at spille, så det stadig lyder godt. Med højtalerpakke op til 150 personer er du sikret et lydanlæg som klarer alle de sange du ønsker at afspille.
uden du skal gå på kompromis med hverken lydniveau eller kvalitet. Om du skal holde vild ungdomsfest eller et stille og roligt bryllup, så opfylder denne lydpakke alle dine krav til god lyd.

Hvis du er træt af kabler fra lydanlægget til din telefon, kan du spare dette væk og leje vores bluetooth modtager, som tilsluttes festhøjtalerne. Så er du sikret trådløs lyd, natten lang.

 

Teknisk info på højtalerne

Forbrug: 1200w for begge højtalere.
12″ basenhed
God og høj lyd uanset festlokale størrelse.
Højtaler vægt pr. stk: 14kg
Forbrug: 900 watt for begge subwoofere.
15″ basenhed.
God og dyb bass.
Subwoofer vægt pr. stk: 32,5kg

 

Ingen teknisk viden behøves for god lyd

Når du lejer lydpakke op til 150 personer, får du god lyd uden at du behøves en teknisk snilde eller viden. Vi sørger nemlig for at du får et lydanlæg som er yderst brugervenligt og nemt at håndtere. Med vores opsætningsvideoer, som du får med via en guide, når du lejer højtalerne, er du sikret en god fest uden bekymringer, med lej højtalerpakke.

 

God bass fra 2 store subwoofere

I lydpakken er du sikret god og potent lyd uanset hvilket slags arrangement du skal afholde. Hvis du ønsker at feste til musik med ekstra god bass, sørger de 2 store 15″ subwoofere for at opfylde lige netop det krav, så du får mest ud af musikken til din fest.

 

Højt lydniveau til festen

Med lydpakken op til 150 personer er du sikret en festhøjtaler pakke som giver en god og samtidig høj lyd til din fest, uanset størrelsen på festlokalet. Der er rigeligt med lydstyrke i denne højtalerpakke.

Uanset hvilken slags fest du skal afholde, er du sikret et sæt fornuftige højtalere som kan spille op til alt fra ungdomsfest, firmafest, konfirmation, bryllup, mv.

 

Større bil ved afhentning

I lydpakken medfølger der hele 2 subwoofere og 2 festhøjtalere. Af denne årsag skal du som minimum ankomme i en større stationcar, hvis du ønsker selv at afhente på vores lager.

Vi leverer selvfølgelig også udstyret hvis du ønsker dette, til en lav pris. Her er opsætning af udstyret billigt men professionelt, samt vi hjælper dig med ind/udbæring af festudstyret, hvis du selv står for op og nedtagning.

Weekendleje

Vores lejeperioder er altid gældende for hele weekenden.

Nemt og enkelt

Der følger vejledninger med til alt vores udstyr.

Opsætning & Levering

Vi hjælper med levering og opsætning, og vi kører ikke før dit udstyr virker.

Haslev og København

Afhentning på lager i Haslev, eller lokation i København. Valget er dit.