Tv2 kras dokumentar om Lydtildinfest

Ung iværksætteri i festudlejningsbranchen

Da vi blev kontaktet af en ny kanal som hed tv2 kras, om vi ville medvirke i en dokumentar omkring ung iværksætteri, var der ikke meget tvivl om hvad vi valgte.

Vi valgte hurtigt at blive en del af den nye kanal, netop også for at vise udadtil hvordan det er at være ung iværksætter, samt hvad vi render rundt og laver i vores lille virksomhed.

Har du ikke set dokumentaren? så lad mig komme med en lille beskrivelse om hvem vi er.
Mit navn er Kristian Formann og jeg er indehaver af Lydtildinfest, som udlejer lys til dansegulvet, musikanlæg, dj’s, slushice maskiner, beerpongborde og meget mere.

Jeg er 21 år gammel og kommer af en familie hvor størstedelen også er iværksættere. Min far som du også får at se i dokumentaren, er selv festudlejer – så Lydtildinfest lå lige til højre benet.

Min far som udlejer festtelte, borde, stole, hoppeborge og meget mere, har altid været en stor inspirationskilde for mig, netop til at starte noget selv.
Med en aftale i hus om at jeg skal overtage firmaet, når han engang ikke kan mere, var det en perfekt mulighed at prøve sig selv af med et firma, inden jeg skal overtage hans.

Lej det du skal bruge til en festlige aften

Hos os kan du leje jukebokse, leje slushice maskiner, leje lydanlæg og leje festlys, uanset arrangementet!
Vores priser er skarpe og vi sørger for at alle kan leje festudstyr som ikke skal koste en bondegård!

Har du ikke fået set dokumentaren om ung iværksætteri endnu?
Så se den lige her: https://www.tv2east.dk/video/klip/fing-ivaerksaetter-2-lyd-til-din-fest