Nye lokaler = større armbevægelser

Vi er flyttet i nye lokaler!

Efter længe overvejen samt jagten på noget andet samt nyere, har vi langt om længe fundet det helt rette lokale til vores størrelse samt ambition.

Vi har i et par måneder været bosat i et midlertidigt lokale, hvor vi fik afvide fra start, at vi ville få besked i “god tid” inden vi skulle flytte i andet lokale.
Vi fik beskeden med 4 dages varsel, så det hele var meget hurtigt og stressende.

Vi har ledt samt kontaktet alle dem vi ved har lokaler samt har kendskab til nogen i deres netværk som eventuelt kunne hjælpe med et lokale. Det var dog helt umuligt at finde et lokale som vi både kunne sidde i samt var den passende størrelse og rette beliggenhed.

Vi lagde et facebook opslag op, i håbet på at vores netværk kunne hjælpe os på rette vej, i vores søgen på noget nyt og bedre. Vi fik en masse henvendelser på vores opslag, og noget som blev ved med at blive skrevet var Maglemølle i 4700 Næstved.

Vi var usikre på om dette kunne være noget for os, vi bor trods alt til dagligt i 4690 Haslev – og på baggrund af det, har vi ikke været sikre på om vi var klar til at skulle “køre” på arbejde…. det lyder jo nok som den mindste bagatel, men der er et eller andet over at man kan køre 5 minutter, og så er man på arbejde.

Det har altså været et stort skridt at tage, det med at flytte by – men på den anden side, så er størstedelen af vores store fester faktisk placeret i Næstved, så på den måde er det ren win/win.

 Vi har endelig fundet “stedet”

Vi har langt om længe fundet et rigtig fedt lokale, som opfylder vores krav og lidt til. Vi har flyttet ind i et nyere lokale på Maglemølle 97, 4700 Næstved.
Prisen er rigtig, udseendet er rigtigt samt beliggenheden og størrelsen er rigtig, det kan ikke blive et meget bedre match i vores optik.

Det er en rar følelse endelig at have fundet et lokale som opfylder vores mærkelige kriterier, samt man er startet på en frisk og for første gang i lang tid, faktisk kan være sit eget kontor bekendt overfor kunder og bekendte.

Vi er ihvertfald rigtig glad for vores beslutning, selvom vi blev nød til at rykke lokale fra Haslev -> Næstved.

Højtalere (lyd), diskolys, røgmaskiner, beerpong, dj, isterninger

Kort sagt, vil vi stadig beskæftige os med hvad vi er bedst til – nemlig fester!
Dog vil vi løbende implementere nye ideer samt nye vinkler at takle en fest på, så den bliver endnu federe! Derudover vil der også løbende komme nye forretnings ideer, som i selvfølgelig vil være de første til at høre mere om.

Indtil da, vil vi bare ønske jer en rigtig god dag samt vi håber at vi ses!

Lydtildinfest flytning           -Lydtildinfest