RØGMASKINER

lej vores røgmaskiner så dit diskolys får den optimale effekt på dit dansegulv

Med udlejning af røgmaskiner fra Lydtildinfest får dit diskolys en ny og spændende effekt. Lysets refleksioner arbejder godt sammen med røgen, fra vores kraftige maskiner, og sikrer dig et flot dansegulv. Hos Lydtildinfest kan du leje en røgmaskine til alle slags arrangementer. Alle vores maskiner er fjernstyret med en trådløs fjernbetjening, så røgen nemt kan doseres.

Udlejning af røgmaskiner sker altid med en fuld tank, så du har rigeligt med røgvæske uanset hvor stort lokalet er. Lej en røgmaskine idag og sørg for at komme i den helt rigtige feststemning!

Vi har kort sagt sørget for at dine lyseffekter kommer til sin ret, til en billig pris. Herudover har det aldrig været lettere at leje en røgmaskine, vi har nemlig lavet videoer af hvordan røgmaskinerne ser ud, samt du får en grundig vejledning ved afhentning.

Du behøver derfor ingen teknisk viden for at håndtere vores røgmaskiner, det er nemt og plug and play.

PRIS

Fra 150 kr. 

Oplev tung røg fra vores kraftige røgmaskiner. Røgen giver dit diskolys en ekstra effekt på dit dansegulv, som din gæster vil elske.

Vores røgmaskiner

Lille røgmaskine

Pris for leje: 150 kr.

Udlejning: Hele weekenden
Nem tilslutning

Stor røgmaskine

Pris for leje: 299 kr.

Udlejning: Hele weekenden
Nem tilslutning

N

FARVERIGT

N

LEVENDE

N

INSPIRERENDE

N

FESTLIGT

Interesseret i at booke?

Benyt vores kontakt formular til højre, for at lave en booking eller forespørgsmål af vores diskolys.

Vi kan også kontaktes på tlf: 22478659 eller via vores Facebook side, hvor vi vil besvare din henvendelse indenfor 1 time i tidsrummet 10:00 – 21:30

Emne

Jeg ønsker pris på levering, opsætning & nedtagning

11 + 6 =

Pssst. Vi vil gerne sikre at du ikke er en robot