RØGMASKINER

Lej vores røgmaskiner så dit diskolys får den optimale effekt på dit dansegulv

Se vores røgmaskiner & effekter:

Lille røgmaskine

Pris for leje: 245 kr.

Udlejning: hele weekenden
Transport: lille personbil
Nem tilslutning

Stor røgmaskine

Pris for leje: 345 kr.

Udlejning: hele weekenden
Transport: lille personbil
Nem tilslutning

Snemaskine

Pris for leje: 545 kr.

Lej snemaskine til fest

Udlejning: hele weekenden
Transport: lille personbil
Nem tilslutning

Sæbeboblemaskine

Pris for leje: 295 kr.

Udlejning: hele weekenden
Transport: lille personbil
Nem tilslutning

Lej en røgmaskine hos Lydtildinfest og få ekstra fed effekt til festen

En røgmaskine kan bruges til alle slags fester og arrangementer og gør at dine lejede lyseffekter kommer til sin ret og giver et endnu pænere lysshow end før. Røgmaskinens effekt er at give røg til dine lyseffekter så lysets stråler kan ses tydeligt i luften, frem for rundt omkring i festlokalet. Med vores røgmaskiner har du mulighed for at forbinde dem trådløst med op til 5 røgmaskiner, så der kan komme endnu mere røg i lokalet, til din fest eller arrangement.

Hvorfor leje en røgmaskine hos os

Når du lejer en røgmaskine hos os, sørger vi for at du får en fuld tank med væske med i prisen. På denne måde er du sikret at du ikke ender med at løbe tør til festen, så du har røg nok til hele aftenen. Uanset om du skal afholde et smukt bryllup eller en vild ungdomsfest, sørger en røgmaskine for at skabe den helt rigtige stemning og effekt til dine lyseffekter. Du får nu følelsen af at dit arrangement bliver endnu mere festligt.

Lej en sæbeboblemaskine til festen

Udover vores røgmaskiner som du kan leje til din fest, har du også muligheden for at leje en ekstra sjov effekt til dit arrangement. Hos Lydtildinfest kan du også leje sæbeboblemaskiner som sørger for at give en sjov effekt til din fest, uanset hvilket type arrangement du skal afholde.

Lej en snemaskine til festen

Skal dig og dine gæster skabe en December stemning eller måske blot ønsker hvid jul? Så er det en snemaskine der skal lejes til festen. Den er nem at håndtere og er et stort hit til et hvert arrangement hvor der skal være en ekstra hyggelig og sjov stemning!

Nem opsætning af røgmaskine og sæbeboblemaskine til din fest

Vi har sørget for at det er så nemt som overhovedet muligt at håndtere vores festudstyr samt røgmaskiner og sæbeboblemaskiner. Når du lejer hos os, medfølger der en opsætningsvideo, så du ingen teknisk viden behøves for at kunne håndtere det lejede festudstyr til dit arrangement.

 

N

FARVERIGT

N

LEVENDE

N

INSPIRERENDE

N

FESTLIGT

Interesseret i at booke?

Benyt vores kontakt formular til højre, for at lave en booking eller forespørgsmål af vores diskolys.

Vi kan også kontaktes på tlf: 22478659 eller via vores Facebook side, hvor vi vil besvare din henvendelse indenfor 1 time i tidsrummet 10:00 – 21:30

Emne

Jeg ønsker levering, opsætning & nedtagning

4 + 6 =

Pssst. Vi vil gerne sikre at du ikke er en robot