Lej lys til sommerfest

Lej lys til festen som ikke ødelægger budgettet

Lej lys til sommerfest og sørg for at dig og dine gæster får den bedste aften som overhovedet muligt!
Vi kender det nok alle, det med at man skal holde en lille, mellem eller stor sommerfest, men der mangler et eller andet? Det er her vi blandt andet kommer ind i billedet. Med vores lys er du sikret flotte farver, mønstrer og et flot dansegulvet generelt.

Da det er om sommeren bliver det også automatisk senere mørkt,
hvilket giver ekstra anledning til hygge med vennerne,
men det gør også at man “glemmer” det sidste aspekt, nemlig det flotte festlys.

At leje lys til sommerfest skal både være nemt at gøre,
hurtigt og samtidig skal det heller ikke koste spidsen af en jetjager som man så flot siger, men derimod være noget alle faktisk kan være med på.


Skab en ekstra fed stemning med flotte farver

Man føler nok mest at man helst vil spare pengene og at det nok ikke er en nødvendighed og hvis vi ikke skal lege sælgere, er det jo reelt heller ikke en nødvendighed for dig eller festen!

MEN det skaber altså bare en ekstra fed stemning at leje lys til sommerfest eller hvilken som helst anden festlig anledning for den sags skyld.

Udover at det skaber en flot stemning, er det nogle gange også bare nemmere at leje i stedet for at eje.

Med det sagt, holder du fester 15 gange om året,
giver det nok bedst mening at eje festudstyr selv, men normalt kan det langt bedre betale sig at leje det, da det er en helt anden pris, end selv at investere i dyrt udstyr.

Komplette lyspakker eller enkelte effekter

Vi har, mest af alt for at gøre det nemt for folk. Lavet samlet pakker, så du nemt kan gennemskue hvor meget lys du skal bruge. Også for at gøre det billigere, end hvis du skulle vælge enkelte lyseffekter og selv sammensætte en pakke.

Lej lys til sommerfest i en komplet pakke eller enkelte lyseffekter. Du vælger selv, vi har blot prøvet at gøre det hurtigt, nemt og billigt. Og hvis ikke du vidste det, har vi også videoer af alle vores pakker, så du nemt kan se dem inden du vælger hvad du skal leje – smart ikke?