Lej lys til fest i Vordingborg

Fest med god grund

Lej lys til fest i Vordingborg. Hvad er en fest? Hvad indebærer en fest? Kan man holde fest uden lys? Hvorfor overhovedet have lys til fest? Det var super mange spørgsmål du lige blev bombarderet med, men det er typisk de spørgsmål vi får. Oftest når folk faktisk tror at vi prøver at “lege sælgere” ved at udleje vores lys til netop det formål som festen jo er. Men det er faktisk slet ikke for at lege sælgere over for dig, men netop for at hjælpe dig med at få den fedeste aften.

Lej nemt & hurtigt med denne lille mini guide:

For at se leje af festlys til fest & arrangement, kan du gøre følgende:
På computer: trykke på “LYS & RØG” fanen i toppen.
På mobil: trykke på de 3 streget i venstre hjørne og herefter “LYS & RØG”
Ellers kan du også trykke på knappen nedeunder teksten her, eller i bunden.

Inden du læser videre i indlægget, er det vigtigt for os at sige at vi “kun” har to afhentningslokationer:
I 4690 Haslev eller 2450 København SV – Hvad der menes med lej lys til fest i Vordingborg, er at vi kan levere på hele Sjælland. Eller du selv kan hente på en af de to lokationer. Med det sagt, håber jeg vi ses!


Festligt lys til dansegulvet

For at komme tilbage til spørgsmålene som vi typisk får, så giver det bare en helt anden stemning til festen. Når du lejer lys til dit arrangement, giver det bare folk ekstra meget lyst til at danse. Dansegulvet er bare ikke det samme uden lidt blinkeri eller flotte farver. Igen for ikke at skulle sidde bag en skærm og sælge dig noget, selvfølgelig kan du holde fest uden lys! Men har man lyst til det? Det er spørgsmålet.

Lej lys til fest i Vordingborg. Men hvorfor netop lige leje fremfor at eje?
Vores priser er skruet helt i bund, i forhold til hvad vi kunne tage for vores udlejning. Hvis man tager et kig på vores lejepriser af lys, helt generelt. Samt tager og finder præcis det samme lys til at købe på nettet, vil det helt lavpraktisk betyde at du skal holde fest op imod 15-20 gange årligt. De mange gange er udregnet ud fra hvad købsprisen er på vores udstyr og hvor mange gange du faktisk skal bruge det, før lejeprisen har betalt købsprisen hjem.

Hold en fest helt uden bekymringer

Lej lys til fest i Vordingborg. Hvad en fest indebærer, må du selv bedømme. Vi er blot søsat for at kunne hjælpe dig med at danne de helt rigtige rammer omkring festen. Hele vores vision omkring udlejning, er og har altid været at det skal være så nemt at leje, at man ligeså godt kan gøre det. Det skal ikke være tungt udstyr, det skal ikke fylde meget og det skal ikke koste “spidsen af en jetjager”. Derfor kan alt vores festudstyr & lys, være i en almindelig personbil. Vores priser kan alle være med på, så alle kan holde en fed fest. Samt alle kan løfte og håndtere vores udstyr, nemt og hurtigt, alene.

Så ønsker du en problemfri fest, med festligt lys? Så gør ligesom 100-vis af andre kunder og lej lys hos os! Vi står altid klar til at hjælpe dig, med spørgsmål og korrekt vejledning. Uanset om det er havefest, bryllup, ungdomsfest eller blot en hyggelig komsammen.