Lej klapstole på Frederiksberg

Klapstole som nemt hentes selv

Lej klapstole på Frederiksberg. Du skal holde havefest, sommerfest eller har inviteret gæster til hygge og lækker mad. Men du finder så ud af at der mangler nogle stole.. Hvad gør du? Det er her vi kommer ind i billedet og står klar til at hjælpe dig. Det er nemt selv at afhente klapstole på vores to afhentningslokationer, men vi kan også sagtens levere direkte til dig. Det skal nemlig være overskueligt, nemt og billigt at få ekstra siddepladser.

Hurtig guide til nemt leje af gode klapstole:

For at se leje af klapstole, klapborde og andet festudstyr kan du gøre følgende:
På computer: trykke på “TILBEHØR” fanen i toppen.
På mobil: trykke på de 3 streget i venstre hjørne og herefter “TILBEHØR”
Ellers kan du også trykke på knappen nedeunder teksten her, eller i bunden.

Inden du læser videre, er det vigtigt for os at sige at vi “kun” har to afhentningslokationer:
I 4690 Haslev eller 2450 København SV – Hvad der menes med lej klapstole på Frederiksberg, er at vi kan levere på hele Sjælland. Eller du selv kan hente på en af de to lokationer. Med det sagt, håber jeg vi ses!


Bilen behøves ikke være stor for selv at hente!

Når skal leje eller hente stole giver det mening oppe i hovedet, at det fylder meget og man muligvis skal have en trailer på bilen. MEN hos os er det klapstole vi udlejer og derfor fylder det ikke, så meget som mange tror. De fleste af vores kunder, henter blot i deres almindelige personbiler og kan have en del stole med hjem til festen. Det er blandt andet en af grundene til at vi netop valgte klapstole, så alle kan håndtere dem og man ikke behøves at låne en trailer til formålet.

Lej klapstole på Frederiksberg. Men hvorfor overhovedet leje fremfor at eje stole?
Det kan vi sagtens svare dig på, også uden at vi personligt skal sidde og lege sælgere for dig!
Tag et kig på vores lejepriser af klapstole. Her vil du hurtigt se hvor mange gange du reelt kan leje det, før det giver mening selv at købe. Medmindre du holder fester op til 10 gange om året, giver det slet ikke mening at købe det selv. Så slip for besværet med at opbevare dem, vedligeholde dem og lej det i stedet og lad os stå for det.

Klapstol

Flere siddepladser nemt og hurtigt

Lej klapstole på Frederiksberg. Vi har altid klapstole på lager til dig, så du behøves ikke være nervøs for en “last minute booking”. Det fede ved at leje klapstole og generelt ting som kan folde / klappes sammen, er at det fylder minimalt, kontra “almindelige” stole. Så selvom du har en almindelige personbil, kan du selv hente overraskende mange klapstole i bilen. Men som sagt står vi også, for levering direkte til din adresse hvis det er nemmere for dig.

Vi har prøvet at gøre det nemt for alle at leje klapstole med vores geniale koncept, lave vægt på tingene og lav pris. Der er faktisk slet ikke nogle undskyldninger for hvorfor du ikke skulle leje fremfor at eje.
Vi står klar med stole til den festlige komsammen, eller det hyggelige familiebesøg.