Lej klapborde i København K

Hvorfor klapborde?

Lej klapborde i København K. Kender du det at der skal holdes fest, men det sidste man har tænkt over er ekstra bordplads! Så står vi klar med en løsning. Uanset om du skal holde havefest, ungdomsfest, firmafest eller noget helt andet. Vores klapborde må bruges til alle typer fester og arrangementer, uden undtagelse. De borde vi udlejer er nemme selv at håndtere, har en lav vægt og fylder meget lidt, sammenklappet. Det er netop derfor vi har valgt klapborde fremfor almindelige, da alle kan håndtere dem selv.

Guide til leje af foldeborde:

For at se leje af klapstole, klapborde og andet festudstyr kan du gøre følgende:
På computer: trykke på “TILBEHØR” fanen i toppen.
På mobil: trykke på de 3 streget i venstre hjørne og herefter “TILBEHØR”
Ellers kan du også trykke på knappen nedeunder teksten her, eller i bunden.

Inden du læser videre i indlægget, er det vigtigt for os at sige at vi “kun” har to afhentningslokationer:
I 4690 Haslev eller 2450 København SV – Hvad der menes med lej klapborde i København K, er at vi kan levere på hele Sjælland. Eller du selv kan hente på en af de to lokationer. Med det sagt, håber jeg vi ses!


Der behøves ikke en varevogn, trailer eller lastbil!

Når man tænker på borde helt generelt, er det mest logisk og giver mest mening oppe i hovedet, at de fylder en del. Men det gør vores klapborde slet ikke og det er her det virkelig smarte kommer i spil!
Langt de fleste af vores kunder, afhenter selv i en helt almindelig personbil og kan have de borde som de har brug for, af en omgang. Der er derfor ingen grund til at spørge et familiemedlem om lån af en trailer eller leje en.

Lej klapborde i København K. Men hvorfor netop lige leje fremfor at eje?
Helt uden at lege sælger, kan vi sagtens svare dig på netop dette, da vi oftest får spørgsmålet.
Tag engang et kig på vores lejepriser af klapborde. Her vil du hurtigt finde ud af hvor mange gange du faktisk kan leje, fremfor at eje. Helt lavpraktisk uden at lege sælger overfor dig, så vil det faktisk betyde at du cirka skal holde fest op imod 8-10 gange årligt. Så medmindre du faktisk holder så mange arrangementer og fester om året, vil det slet ikke give mening.

klapbord

Klapborde uden hindringer

Lej klapborde i København K. Vi har altid klapborde på lager til dig og dine gæster, så du behøver ikke at være nervøs for at lave en bestilling i sidste øjeblik. Det fede ved at leje klapborde og generelt ting som kan foldes / klappes sammen, er at det fylder meget minimalt. Hvor imod hvis du tager udgangspunkt i “almindelige” borde & stole, vil du være nødsaget til at have en trailer med, hvis du selv henter.

Vi har derfor prøvet at gøre det så nemt som overhovedet muligt, som faktisk også er en stor del af vores koncept i forretningen. Man skal kunne have en fest med i en almindelig personbil, da det ikke skal være bøvlet at leje festudstyr. Så mangler du borde til den festlige komsammen, havefest eller familiebesøget, så står vi klar til at hjælpe dig.