Lej festlys til 18års fødselsdag

Vi leverer hver weekend til festudstyr, til en masse forskellige typer arrangementer rundt omkring på Sjælland. Dog som overskriften siger, har vi sidste år leveret størstedelen af vores lydanlæg og festlys til en masse fede 18års fødselsdagsfester. Når vi leverer og opsætter, eller du vælger at afhente udstyr hos – sørger vi altid for at festudstyret er tilpasset netop dit arrangement!

Vi har et eller andet med 18års fødselsdagsfester, der stilles større krav og der er høje forventninger, ikke til de pæne detaljer hvor der skal være styr på finessen, men derimod skal der være høj lyd, med god bass fra subwooferen og lydanlægget samt der skal være massere af festlys i hele lokalet, så der kommer den helt rigtige stemning på dansegulvet.

Ovenover ses et billede af en opsætning til en 18års fødselsdagsfest vi leverede i et kuppeltelt i København. Kunden ønskede god lyd fra højtalerne og massere af diskolys fra de lejede lyseffekter. Vi opfyldte kundens ønsker og hjalp med at fødselaren kunne få et brag af en fest, natten lang med gæsterne!

Vi sørger altid for at det lejede festudstyr opsættes så det er tilpasset dit lokale, festtelt, have, eller hvor du end ønsker at udstyret skal sættes op, når det skal bruges. Lad os hjælpe dig med dit arrangement, så du kan holde et brag af en 18års fødselsdag!

Lej Festlys allerede idag og hold en fest: https://lydtildinfest.dk/lej-diskolys-til-fest/