Sæbeboblemaskine

Brug denne sæbeboblemaskine til fx. underholdning til børnefødselsdagen, og skab en sjov effekt.

Pris

299 kr. (Pris for hele weekenden)

Få et sneak peak på effekten

Beskrivelse:

Lej en sæbeboblemaskine hos os og få en ekstra sjov effekt til festen eller arrangementet.

Sjov og effektiv sæbeboblemaskine

Når du lejer en sæbeboblemaskine hos os, er du sikret en sjov effekt som kan bruges til alle slags arrangementer og som giver et ekstra pift til festen. Når du lejer sæbeboblemaskinen får du en masse sæbebobler ud i lokalet, som spreder sig ud i luften.

 

Lej en sæbeboblemaskine

Ved leje af sæbeboblemaskinen får du en effekt som ikke mange har set før og som giver en helt unik oplevelse i lokalet til din fest. Boblerne giver en sjov og pæn effekt i lysets skær.

 

Styres med fjernbetjening

Ved leje af sæbeboblemaskinen styres maskinen via en fjernbetjening som er fastmonteret på maskinen. Du trykker altså blot på knappen når du ønsker der skal produceres sæbeboler og slukker ligeledes på fjernbetjeningen når du ønsker at maskinen skal stoppe.

 

Alt medfølger ved leje af sæbeboblemaskinen

Lej en sæbeboblemaskine hos os. Der medfølger alt til at du er klar til at producere sæbebobler rundt i lokalet. Vi ønsker ikke at udleje noget til dig, hvor du skal tilkøbe eller leje ekstra, før det virker. Derfor er lejeprisen inkl. sæbe som du tilsætter maskinen når du vil gøre brug af effekten til festen.

Derfor passer sæbeboblemaskinen både til det smukke bryllup men også til den vilde ungdomsfest, hvor der ønskes en sjov effekt til dansegulvet.

 

Ingen panik ved afhentning

Vi har sørget for at alle vores lysbarer, lyseffekter og højtalere kan være i en almindelig personbil. Af denne årsag skal du ikke bekymre dig om hvorvidt din bil kan transportere det lejede festudstyr, hvis du ønsker selv at afhente på vores lager.

Vi leverer selvfølgelig også udstyret hvis du ønsker dette, til en lav pris. Her er opsætning af udstyret ved levering, med i prisen og fåes derfor kvit og frit.

 

Kort og godt om sæbeboblemaskinen

Hvis du ønsker at gøre børnefødselsdagen, konfirmationen, brylluppet eller privatfesten endnu bedre og sjovere, så er det sæbeboblemaskinen du skal leje for at lave et ekstra sjovt indslag med denne effekt. Du får alt det nødvendige for at du kan producere bobler natten lang, uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Lej en sæbeboblemaskine hvis du ønsker en atypisk effekt, som samtidig er nostalgisk. Du bliver sendt tilbage i tiden, enten til de gode 80’ere eller tilbage til barndommen.

Det er kun fantasien som sætter grænser for hvad sæbeboblemaskinen kan bruges til.

Nem håndtering – plug & play!

 

  • 1 x Stor sæbeboblemaskine
  • Inkl. “væske”

SE VORES UDVALG

Skal du bruge andet udstyr, så kan vi med garanti løse din opgave. Klik dig videre og se vores store udvalg af udstyr til din fest. Vi glæder os til at feste med dig.

Foretag din booking her:

Jeg ønsker at leje

Jeg ønsker pris på levering, opsætning & nedtagning

Har du overvejet nedenstående til festen?