Dj udstyr udlejning

Lej dj udstyr af professionel kvalitet, til spillejobs

Er du dj? Du har måske allerede en dj-pult du øver på, men du mangler et kvalitets setup af højtalere og festlys, til at fuldende opsætningen hos kunden? Så kontakt os, vi laver et samlet tilbud som er fordelagtigt for begge parter, med mængde rabat i forhold til aftalens omfang.

Her ses udstyr til en af vores faste dj kunder, som var skræddersyet til budget og forventning:

Ønsker du Tilbud - Klik her

Herunder kan du læse lidt mere om de muligheder du har, ved at vælge os. Vi hjælper med alt lige fra at du selv hente dj-udstyr hos os, til levering & opsætning, så du blot møder op med pulten.

Lej dj udstyr i København, Haslev og på Sjælland

Leje af dj udstyr skal være nemt, derfor kan du spare penge på fragten ved at hente på vores lokation i København eller Haslev. Vi tilbyder naturligvis også en skræddersyet løsning til dig, hvor vi klarer det hele for dig. Lige fra levering, til opsætning og nedtagning, på hele Sjælland.

Har du dj pult så har vi dj udstyret til dine fester

Vi ved allesammen at en dj pult, løbende køb af musik og andre småting som der skal styr på, er en dyr udgift. Derfor er vi heller ikke udlejere af dj-pulte, MEN vi har massere af lydanlæg og festlys til flotte lysshow i udlejning. Vores lydudlejning og lysudlejning er med en masse fedt festudstyr, som er klar til at danne rammerne for dine spillejobs.

Men hvad kan vi tilbyde af dj udstyr udlejning?

Dette er bare et lille udkast af de ting vi udlejer. Vi har også sjovt gimmicks til temafester og ekstra smukt udstyr ved brug til bryllup.

Leje af dj udstyr i professionel kvalitet

Dj udstyr udlejning SKAL være i top kvalitet. Derfor gør vi alt for at udstyr fra os både er nemt for dig at håndtere, uanset om vi står på levering & opsætning eller du selv henter. Herudover er vores dj udstyr kun af professionel kvalitet. Det vil sige at når du vil leje højtalere, festlys eller andet dj udstyr er det kun af kendte og anderkendte mærker.

Dj udstyr udlejning efter egne ønsker og krav

Lej dj udstyr hos os med enten selvafhentning i Haslev & København, eller lad os stå for det hele. Ved at indhente et tilbud hos os, kan vi i fællesskab sammensætte de perfekte opsætninger og det perfekte leje af dj udstyr som fyldestgøre dine spillejobs. Vi ved at ikke alle fester er ens og derfor er vi meget fleksible i forhold til at levere præcis de ønsker du måtte have.

Lej dj udstyr til fest & event

Uanset hvilken slags fest du skal bruge dj udstyr udlejning til, så ved vi at der er stor forskel fra fest til fest. Derfor sammensætter vi i fællesskab de perfekte løsninger til dig og dine spillejobs. Vi leverer dj udstyr til fester som:

  • Dj udstyr til bryllup
  • Dj udstyr til gymnasiefester
  • Dj udstyr til privat fest
  • Dj udstyr til fest
  • Dj udstyr til temafest

Det er faktisk kun fantasien som sætter grænser, når det kommer til hvad vi kan leverer af samlede lønninger.

Er du i tvivl om hvilken løsning der er rigtig for dig?

Så tøv ikke med at kontakte os på telefon: 22478659 eller mail: info@lydtildinfest.dk – vi sidder klar med god og fyldestgørende hjælp, til dine dj spillejobs.

Indhent et skræddersyet tilbud

Vi kan hjælpe med samlet løsninger inkl. levering & opsætning eller du kan selv hente i Haslev & København. Vi tilbyder højtalere, festlys og festudstyr – hør om mulighederne nedenfor: