Soundboks batteri

105,00 kr.

Lej et batteri til soundboks, så du er sikret strøm på højtaleren hele natten.

– 30 timer batteri levetid ved halv volume
– 5 timer batteri levetid ved fuld volume
– Ingen teknisk viden behøves
– Altid fuldt opladt ved leje
– Passer til alle soundboks

Ekstra sikkerhed til festen

Hvis du har lejet en soundboks 3 eller en soundboks go hos os, ønsker at leje en eller blot selv har en soundboks, men ønsker ekstra strøm til festen. Så kan du leje et fuldt opladt soundboks batteri hos os, til kun 105kr.

 

Soundboks holder længe strøm

Med et soundboks batteri er du sikret at du har god lyd fra din soundboks, natten lang til festen. Med et soundboks batteri kan du spille musik i op til 20 timer på halv volumen og 5 timer på fuld styrke. Det tager kun 3,5 time at oplade et soundboks, så hvis du har 2 batterier til din soundboks, løber du aldrig tør for strøm.

 

Passer til alle soundbokse

Når du lejer et soundboks batteri, har vi sørget for at du lejer de nyeste batterier som er på markedet, så du får det maksimale ud af at leje et soundboks batteri hos os. Batteriet passer i alle 3 generationer af soundboks, så du ikke skal være nervøs for, hvilken soundboks du har.

 

Perfekt løsning til soundboks

Ønsker du at leje en højtaler hvor du ikke skal tænke på om der er strøm eller ej, så er en soundboks et genialt valg. Og med et fuldt opladt soundboks batteri, er du sikret god lyd uanset hvor længe din fest varer.

Om du skal holde et bryllup, ungdomsfest, firmafest eller en anden form for arrangement, så er du sikret massere af power fra en soundboks og batteri.

 

Ingen panik ved afhentning

Vi har sørget for at alle vores lysbarer, lyseffekter og højtalere kan være i en almindelig personbil. Af denne årsag skal du ikke bekymre dig om hvorvidt din bil kan transportere det lejede festudstyr, hvis du ønsker selv at afhente på vores lager.

Vi leverer selvfølgelig også udstyret hvis du ønsker dette, til en lav pris. Her er opsætning af udstyret ved levering, med i prisen og fås derfor kvit og frit.

 

Kort og godt om soundboks batteri

Ønsker du ekstra power til din soundboks, så du ikke skal tænke på om der er musik til hele festen, eller om din soundboks løber tør for strøm?

Så lej et batteri hos os, til kun 105kr.

Nem håndtering – plug & play!

Weekendleje

Vores lejeperioder er altid gældende for hele weekenden.

Nemt og enkelt

Der følger vejledninger med til alt vores udstyr.

Opsætning & Levering

Vi hjælper med levering og opsætning, og vi kører ikke før dit udstyr virker.

Haslev og København

Afhentning på lager i Haslev, eller lokation i København. Valget er dit.