Kategori:

LYSPAKKE OP TIL 50 PERSONER

495,00 kr.

Denne lille lyspakke er til dig, som ønsker ekstra gang på dansegulvet!

– Der medfølger altid opsætningsguide og vejledning
– Tilslut strøm & lyseffekterne lyser efter musikken
– Ingen teknisk viden kræves

Pakken indeholder:

2 x Led lyseffekt | 1 x Lysstativ | Strømkabler

Lej diskolys til festlokale

Lej diskolys til festlokale, fest, firma arrangementet, den lille komsammen eller til det store festlokale med op til 50 gæster og omdan det kedelige parketgulv, til et festligt dansegulv.

Hvis du ønsker at omdanne det ellers kedelige parketgulv, om til en stjernehimmel i et vælg af farver, så er denne lyseffekt det rigtige valg

Du er sikret en nemme, men effektive lyseffekter når du lejer lyspakke op til 50 personer til din fest. Vi har sørget for at det er nemt at håndtere pakken og du ingen teknisk viden behøves.

Effekterne spreder sig utrolig bredt og kan bruges til store festlokaler, uden at du går på kompromis med lysshowet!

Festlyset kan være i enhver almindelig størrelse bil, så du behøver ikke bekymre dig om du selv har mulighed for, at hente lyspakken så du kan holde fest.

Effekterne kører i takt med musikken, i mange forskellige farver.
Nem håndtering – plug & play!

Lej diskolys til festlokale

Med denne lille lyspakke hvor der medfølger to fede led lyseffekter som kan være i enhver bil, er du sikret en af de mest populære lyspakker som vi har. Grundet denne lyspakke er så populær er grundet den nemme opsætning, lave vægt og stort output i hele lokalet. Med denne lille lyspakke er du sikret et pænt lysshow om du ønsker lidt lys i baggrunden eller til dansegulvet.

 

Teknisk info på lyspakke:

Forbrug på lyseffekt: 25 watt stykket.
Lyser i rød, grøn, blå, hvid og lilla farve og strobe effekt.
Kan lyse efter musikken eller lyse et automatisk program.
Vægt: 1,7kg pr. lyseffekt
Dimensioner: Længde: 19,7cm, bredde: 18,4cm, højde: 24,5cm.

 

Flere funktioner i én

Lej diskolys til festlokale. Led lyseffekten sørger for at festen ikke bliver kedelig, så dig og dine gæster kan komme ud på dansegulvet natten lang. Der er nemlig en masse forskellige funktioner for denne lille smarte lyseffekt. Du får nemlig både strobe effekt hvor lyser blinker og et hav af forskellige flotte farver, som kører i takt med musikken, når du lejer diskolys til festlokalet i form af denne lille lyspakke.

 

Få endnu mere ud af den lejede lyspakke

Når du lejer led lyseffekten, får du et fedt lys rundt på alle vægge, lofter og gulv i lokalet du afholder din fest i. Men ved hjælp af røgmaskinen som kan lejes hos os, er du sikret endnu mere for pengene. Røgmaskinen gør at du kan se alle de flotte lysstråler i luften, fremfor kun rundt i lokalet. En røgmaskine er et hit, så du er sikret en endnu flere effekt til festen. Lejer du vores festpakke op til 50 personer, medfølger denne lyspakke.

 

Lej diskolys til festlokale og hold en fest

Med hjælp fra vores led lyseffekt er du sikret en populær effekt som egner sig til alle typer arrangementer, hvor der ønskes et flot lysshow uden det bliver for meget. Så om du skal have et smukt bryllup, voksenfest eller en vild ungdomsfest, er du sikret en alsidig lyseffekt som klarer ethvert arrangement. Lyseffekten egner sig til mindre fester, skal du holde større fester skal du kigge på vores lyspakker.

 

Ingen panik ved afhentning

Vi har sørget for at alle vores lysbarer, lyseffekter og højtalere kan være i en almindelig personbil. Af denne årsag skal du ikke bekymre dig om hvorvidt din bil kan transportere det lejede festudstyr, hvis du ønsker selv at afhente på vores lager.

Vi leverer selvfølgelig også udstyret hvis du ønsker dette, til en lav pris. Her er opsætning af udstyret billigt men professionelt, samt vi hjælper dig med ind/udbæring af festudstyret, hvis du selv står for op og nedtagning.

Weekendleje

Vores lejeperioder er altid gældende for hele weekenden.

Nemt og enkelt

Der følger vejledninger med til alt vores udstyr.

Opsætning & Levering

Vi hjælper med levering og opsætning, og vi kører ikke før dit udstyr virker.

Haslev og København

Afhentning på lager i Haslev, eller lokation i København. Valget er dit.