Kategori:

LYSKÆDE KULØRTE

195,00 kr.

Skab en hyggelig stemning med en flot lyskæde, med kulørte lamper.

– Fastmonteret kroge til opsætning
– Lyskæde kulørte lamper 10m
– Farver: blå, rød, grøn, gul

Kulørte lamper eller varmt lys

Leje af lyskæde skal være nemt. Hos Lydtildinfest udlejes lyskæder af 10 meters længder, med både kulørte lamper (farvet pærer i lyskæde) eller varmt lys.
Prisen er den samme, så du kan selv vælge hvilken lyskæde du ønsker at leje til dit arrangement. Samme lave pris og lange levetid sikres med vores smarte led pærer.

Du er derfor sikret en kraftig lyskæde med minimalt strømforbrug, så du kan holde en god fest natten lang.

Kun fantasien som sætter grænser

Når du lejer en lyskæde er det kun fantasien som sætter grænser for hvad og hvordan du kan bruge kæden. Om du ønsker at pynte festteltet op, gildesalen, festlokalet, udendørs eller noget helt andet, er op til dig.

Hyggelig belysning til alle arrangementer

Leje af lyskæde med en lyskæde er du nemlig sikret en varm og hyggelig belysning, som passer til alle slags arrangementer. Om du holder en vild ungdomsfest eller en voksenfest, vil lyskæden passe ind og give en ekstra fed effekt på den måde du syntes den skal anvendes på.

 

Lyskædeudlejning skal være nemt

Når du lejer en lyskæde, skal det ikke være svært at finde ud af hvordan det fungerer. Vi har sørget for at alt er nemt når du lejer en lyskæde hos os. Du tilslutter blot lyskæden til strøm og opsætter lyskæden med de fastmonteret kroge, hvor du ønsker.

 

Populær og hyggelig effekt

Med leje af lyskæde kan du skabe en stemning som du ikke kan med almindelige lyseffekter. Så hvis du mangler hyggelig belysning på en anderledes måde, er en lyskæde det helt rigtige at leje. Lyskæden egner sig til mindre fester, skal du holde større fester og mangler lyseffekter til dansegulvet? Så skal du kigge på vores lyspakker.

Når du lejer en lyskæde, er der fastmonteret kroge så du kan opsætte kæden præcis hvor du ønsker den skal være. Nemt og simpelt, når der skal hænges lyskæde op i f.eks. gildesal, festtelt, forsamlingshus eller blot til havefesten.

 

Ingen panik ved afhentning

Vi har sørget for at alle vores lysbarer, lyseffekter og højtalere kan være i en almindelig personbil. Af denne årsag skal du ikke bekymre dig om hvorvidt din bil kan transportere det lejede festudstyr, hvis du ønsker selv at afhente på vores lager.

Vi leverer selvfølgelig også udstyret hvis du ønsker dette, til en lav pris. Vi hjælper også med opsætning og nedtagning til en lav pris.

 

Kort og godt om lyskæden

Hvis du ønsker at skabe en hyggelig belysning, udendørs eller indendørs til dit arrangement, så er lyskæden det rigtige valg.

Du er sikret en nem, men effektiv lyseffekt når du lejer lyskæden til din fest. Vi har sørget for at det er nemt at håndtere effekten og du ingen teknisk viden behøves.

Effekten giver et flot look uanset hvilket slags arrangement du skal afholde.

Lyskæden giver et ensartet varmt lys som står godt til når mørket bryder frem.
Nem håndtering – plug & play!

Weekendleje

Vores lejeperioder er altid gældende for hele weekenden.

Nemt og enkelt

Der følger vejledninger med til alt vores udstyr.

Opsætning & Levering

Vi hjælper med levering og opsætning, og vi kører ikke før dit udstyr virker.

Haslev og København

Afhentning på lager i Haslev, eller lokation i København. Valget er dit.