FESTPAKKE OP TIL 50 PERSONER

995,00 kr.

Lej en festpakke med lyd & lys til dit festlige arrangement og få en god fest!

– Der medfølger altid opsætningsguide og vejledning
– Tilslut strøm & lyseffekterne lyser efter musikken
– Pakken kan være i almindelig personbil
– Ingen teknisk viden kræves

Pakken indeholder:

2 x Højtaler | 2 x Led lyseffekt |
2 x Højtalerstativ | 1 x Lysstativ

Strømkabler til højtalere | kabler til iphone, ipad, pc
Medfølger ikke: forlængerledninger & stikdåser

Lej festhøjtalere & festlys

Lej festhøjtalere & festlys i form af en festpakke. Som indeholder et velspillende lydanlæg og kvalitets lyseffekter så der er god lyd og lys til dansegulvet, med op til 50 gæster.

Med denne festpakke er du sikret en sæt kvalitets højtalere. Højtalerne spiller højt nok til at dig og dine gæster kan feste natten lang. Helt uden at skulle tænke på at skrue højere op.
Du får også 2 lyseffekter som har en god spredning og oplyser selv større lokaler, så du får et flot lysshow natten lang.

Både højtalerne og festlyset kan være i enhver almindelig størrelse bil. Så du behøver ikke bekymre dig om du selv har mulighed for, at hente festpakken så du kan holde fest.

Effekterne kører i takt med musikken, i mange forskellige farver.
Nem håndtering – plug & play!

 

Velspillende lydanlæg til festen

Lej festhøjtalere & festlys i en festpakke til dit arrangement eller fest. Vi sørger for at du får et sæt velspillende højtalere med, som matcher det antal gæster i bliver din festen. Du kommer ikke til at mange god lyd til festen, når du lejer en festpakke fra os.

Hvis du er træt af kabler fra lydanlægget til din telefon, kan du spare dette væk og leje vores bluetooth modtager, som tilsluttes festhøjtalerne. Så er du sikret trådløs lyd, natten lang.

 

Nem håndtering og brugervenlighed

Når du lejer en festpakke med både et festhøjtalere og festlys, behøver du ingen teknisk viden for at håndtere det lejede festudstyr. Højtalerne tilsluttes blot strøm og telefonen og ligeså tilsluttes festlyset blot strøm.

Herudover medfølger der opsætningsguides når du lejer festudstyr hos os, så du ikke skal være bekymret om hvorvidt du kan håndtere udstyret eller ej, inden festen.

 

Få endnu mere ud af den lejede festpakke

Lej festhøjtalere & festlys. Når du lejer festpakken medfølger der 2 festhøjtalere og 2 festlys. Hvis du ønsker endnu mere lyd, kan du tilføje en subwoofer, så du får endnu mere fyldig og potent lyd. For at få det maksimale ud af den lejede festpakke, anbefaler vi at du til lejer en røgmaskine, til at give lyset ekstra liv. Med en røgmaskine kan du se lys strålerne i luften og ikke kun på vægge og gulve.

 

Lej festhøjtalere og festlys til den lille fest

Står du og skal holde en mindre fest eller komsammen og ønsker en lille pakke med festlys og lydanlæg, uden at gå på kompromis med kvaliteten? Så er denne pakke det perfekte valg at leje. Pakken fylder ikke ret meget men giver nok lyd og lys til en lille fest.

 

Ingen panik ved afhentning

Lej festhøjtalere & festlys. Vi har sørget for at alle vores lysbarer, lyseffekter og højtalere kan være i en almindelig personbil. Af denne årsag skal du ikke bekymre dig om hvorvidt din bil kan transportere det lejede festudstyr, hvis du ønsker selv at afhente på vores lager.

Vi leverer selvfølgelig også udstyret hvis du ønsker dette, til en lav pris. Her er opsætning af udstyret billigt men professionelt, samt vi hjælper dig med ind/udbæring af festudstyret, hvis du selv står for op og nedtagning.

Weekendleje

Vores lejeperioder er altid gældende for hele weekenden.

Nemt og enkelt

Der følger vejledninger med til alt vores udstyr.

Opsætning & Levering

Vi hjælper med levering og opsætning, og vi kører ikke før dit udstyr virker.

Haslev og København

Afhentning på lager i Haslev, eller lokation i København. Valget er dit.