Movingheads

Oplys festen med flotte farver og effekter

Lejepris: 850kr

Pris er for 2 stk. hele weekenden

Movingheads

Pakken indeholder:

SE MOVINGHEADS I AKTION HER

Beskrivelse:

Lej movingheads til fest

Ønsker du følelsen af klubben, eller blot ønsker en fed effekt i en masse flotte farver? så er vores movingheads lige noget for dig. Movingheads er primært kendt for klublivet, men er velegnet til alle fester.

 

Movingheads til alle arrangementer

Uanset hvilket slags arrangement eller fest du afholder, er movingheads det perfekte valg. Movingheads giver kraftige stråler i rundt i hele festlokalet, selv i større lokaler. Du er derfor sikret en fed effekt som skifer i en masse flotte farver og mønstre, i takt med musikken som bliver spillet fra lydanlægget

 

Få flot stemningslys til alle fester

Om du er et band som ønsker spot på scenen fra vores led lysbar, eller du ønsker en hyggelig belysning i festlokalet, er denne lysbar perfekt til formålet.

Med effekter som tilpasser sig musikkens hastighed og lyser derefter, er du sikret en alsidig lyseffekt som tilpasser sig musikgenren og hermed også selsskabet til festen.


Få endnu mere ud af de lejede movingheads

Når du lejer movingheads, får du et fedt lys rundt på alle vægge, lofte og gulv i lokalet du afholder din fest i. Men ved hjælp af en røgmaskine, er du sikret endnu mere for pengene. Røgmaskinen gør at du kan se alle de flotte lysstråler i luften, fremfor kun rundt i lokalet. En røgmaskine kan lejes her, så du er sikret en endnu flere effekt til festen.

 

Ingen panik ved afhentning

Vi har sørget for at alle vores lysbarer, lyseffekter og højtalere kan være i en almindelig personbil. Af denne årsag skal du ikke bekymre dig om hvorvidt din bil kan transportere det lejede festudstyr, hvis du ønsker selv at afhente på vores lager.

Vi leverer selvfølgelig også udstyret hvis du ønsker dette, til en lav pris. Her er opsætning af udstyret ved levering, med i prisen og fåes derfor kvit og frit.

 

Kort og godt

Lej vores movingheads hvis du ønsker stort output af flotte farver i hele lokalet!

Vores movingheads er utrolig kraftig og oplyser selv større lokaler, så i får den helt rigtige stemning, uanset arrangementet.

Movingheads egner sig især til bryllupper, konfirmationer, ungdomsfester og arrangemeter hvor du ønsker en masse flotte mønstre og farver i hele lokalet.

Effekterne kører i takt med musikken, i mange forskellige farver.
Nem håndtering – plug & play!

SE VORES UDVALG

Skal du bruge andet udstyr, så kan vi med garanti løse din opgave. Klik dig videre og se vores store udvalg af udstyr til din fest. Vi glæder os til at feste med dig.

Foretag din booking her:

Jeg ønsker at leje

Jeg ønsker pris på levering, opsætning & nedtagning

Har du overvejet nedenstående til festen?