Lyspakke 80-100 personer

Den fede lyspakke til den store fest. Her går du ikke på kompromis!

Lejepris: 700kr

Pris er for hele weekenden

Pakken indeholder:

Se pakken & oplev festlyset her:

Beskrivelse:

Lej diskolys til festen, firma arrangementet, den lille komsammen, til det store festlokale eller festtelt med op til 100 gæster og omdan det kedelige parketgulv, til et festligt dansegulv.

Festlys skal der til en fest og vi har sørget for at du får mest muligt med lyseffekter for pengene med vores lyspakker. Så mangler dig og dine gæster en ekstra god stemning til aftenen, så er lyspakke 80-100 personer et godt bud på dette.

 

Stor lyspakke = mange lyseffekter

Med denne store lyspakke fyldt med festlys og diskolys, er du altså sikret mange effekter til en lav pris. Der er et rigtig fint samspil blandt de 4 lyseffekter og den lille røgmaskine som medfølger. Som gør at du ikke behøver at bekymre dig og i har festlys nok til arrangementet.

 

Perfekt kombination af blandet lyseffekter

Lyspakke 50-80 personer sørger med sine 2 led lyseffekter, sin laser lyseffekt og lille røgmaskine af skabe et flot lysshow uanset størrelsen på lokalet og uanset hvilket slags arrangment du skal afholde.

 

Få endnu mere ud af den lejede lyspakke

Når du lejer lyspakke 80-100 personer, får du et fedt lys rundt på alle vægge, lofte og gulv i lokalet du afholder din fest i. I denne pakke medfølger en lille røgmaskine. Men ved hjælp af en stor røgmaskine, er du sikret endnu mere for pengene. Røgmaskinen gør at du kan se alle de flotte lysstråler i luften, fremfor kun rundt i lokalet. En stor røgmaskine kan lejes her, så du er sikret en endnu mere effekt til festen.

 

Flot lysshow til festen er obligatorisk

Når du lejer vores Diskolys sørger vi for at dig og dine gæster får et pænt lysshow natten lang, med en god kombination fra vores lyseffekter. Med festlys som kører i takt med musikkens rytmer, er du sikret godt gang i den natten lang, uanset hvilket slags arrangement du skal afholde.

Om du skal afholde bryllup, konfirmation, ungdomsfest, fødselsdagsfest eller noget helt andet, så sørger vi for at pakken passer præcis til dine behov.

 

Ingen panik ved afhentning

Vi har sørget for at alle vores lysbarer, lyseffekter og højtalere kan være i en almindelig personbil. Af denne årsag skal du ikke bekymre dig om hvorvidt din bil kan transportere det lejede festudstyr, hvis du ønsker selv at afhente på vores lager.

Vi leverer selvfølgelig også udstyret hvis du ønsker dette, til en lav pris. Her er opsætning af udstyret ved levering, med i prisen og fåes derfor kvit og frit.

 

Hvorfor lyspakke 80-100 personer

Hvis du ønsker at omdanne det ellers kedelige parketgulv, om til en stjernehimmel i et vælg af farver, så er denne lyspakke det rigtige valg

Du er sikret en pakke med lyseffekter som er nemme at håndtere og opsætte, så du ingen teknisk viden behøver at have, for at betjene diskolyset. Du kan blot læne dig tilbage og nyde festen med dine gæster.

Effekterne kører i takt med musikken, i mange forskellige farver.
Nem håndtering – plug & play!

 

SE VORES UDVALG

Skal du bruge andet udstyr, så kan vi med garanti løse din opgave. Klik dig videre og se vores store udvalg af udstyr til din fest. Vi glæder os til at feste med dig.

Foretag din booking her:

Jeg ønsker at leje

Anbefalede pakke tilvalg

Jeg ønsker levering, opsætning & nedtagning

Har du overvejet nedenstående til festen?