UV LYS

Oplev farveskift på dit tøj og snørrebånd ved at leje dette uv lys til din fest

Lejepris: 250kr

Pris er for hele weekenden

Pakken indeholder:

Se et eksempel på uv lys

Beskrivelse:

Lej det populære uv lys til din fest og få en stemning af natklub til dit arrangement. Effekten oplyser det hvide i lokalet og du er sikret en super fed og anderledes effekt til festen.

 

Stor effekt med uv lyseffekten

Skal der være mere gang i din fest? Så lej en uv lyseffekt og skab en ekstra fed effekt til aftenen. Med uv effektens ultraviolette skær er du sikret en ekstra fed effekt, som giver et fedt look i hele lokalet.

 

Teknisk info på uv lys:

Forbrug på Uv lyseffekt: 30 watt.
Oplyser hvide overflader og tøj.
Lyser konstant, når lyset er tilsluttet strøm.
Vægt: 1,4kg pr. lyseffekt
Dimensioner: Længde: 50cm, bredde: 6cm, højde: 11,5cm.

Uv lyset kan bruges til alle fester

Oftest når der bliver lejet uv lys, er det til ungdomsfester, gymnasiefester, til vilde fester i større forsamlingshuse, diskoteker, mm. Men det er kun fantasien som sætter grænser for hvad uv lyseffekten kan bruges til.

 

Tag det hvide tøj på og oplev effekten

Hele grunden til at uv lyset er så populært er grundet dens effekt. Det ultraviolette skær gør nemlig at alt hvidt bliver oplyst og giver et rigtig fedt genskin fra det hvide tøj og hvide overflader. Denne effekt er særligt populær til ungdomsfester og temafester hvor denne effekt ønskes for at skabe en endnu federe festlig stemning.

 

Populær effekt til fest

Uv lyseffekten giver en unik effekt som du ikke får fra en almindelig lyseffekt. Derfor er den meget populær til forskellige typer fester. Især til ravefester hvor der i forvejen bruges uv makeup og uv maling på hvidt tøj, er denne effekt genial.

Lyseffekten egner sig til mindre, mellemstore og store fester, skal du holde større fester andre lyseffekter end kun uv lyser? Så skal du kigge på vores lyspakker.

 

Ingen panik ved afhentning

Vi har sørget for at alle vores lysbarer, lyseffekter og højtalere kan være i en almindelig personbil. Af denne årsag skal du ikke bekymre dig om hvorvidt din bil kan transportere det lejede festudstyr, hvis du ønsker selv at afhente på vores lager.

Vi leverer selvfølgelig også udstyret hvis du ønsker dette, til en lav pris. Her er opsætning af udstyret ved levering, med i prisen og fåes derfor kvit og frit.

 

Kort og godt om uv lyset

Hvis du ønsker en unik effekt til festen, så skal du leje uv lyset. Særligt hvis du skal holde ungdomsfest eller ravefest.

Du er sikret en nem, men effektiv lyseffekt når du lejer uv lyset til din fest. Vi har sørget for at det er nemt at håndtere effekten og du ingen teknisk viden behøves.

Effekten spreder sig utrolig bredt og kan bruges til store festlokaler, uden at du går på kompromis med lysshowet!

Effekterne kører i takt med musikken, i mange forskellige farver.
Nem håndtering – plug & play!

 

SE VORES UDVALG

Skal du bruge andet udstyr, så kan vi med garanti løse din opgave. Klik dig videre og se vores store udvalg af udstyr til din fest. Vi glæder os til at feste med dig.

Foretag din booking her:

Jeg ønsker at leje

Anbefalede pakke tilvalg

Levering & afhentning (inkl. ind/udbæring)

Opsætning & nedtagning af lyseffekten

Har du overvejet nedenstående til festen?