Lydpakke 50-80 personer

Kvalitetslyd til et mellemstort arrangement.

Lejepris: 895kr

Pris er for hele weekenden

Pakken indeholder:

Så nemt tilsluttes pakken …

Beskrivelse:

Lej højtalere til en større fest, komsammen, firma arrangement mv. op til 80 personer, som er nemme at håndtere og kan bruges til alle sammenhænge hvor der skal bruges god lyd

 

Velspillende lydanlæg til din fest

Lydpakke 50-80 personer er en god allround højtalerpakke som egner sig til alle slags arrangementer, grundet en god kombination af festhøjtalere og en subwoofer. Der er i denne højtalerpakke et godt mix mellem de lave og de høje toner, hvilket gør at du får meget mere ud af musikken til festen.

Hvis du er træt af kabler fra lydanlægget til din telefon, kan du spare dette væk og leje vores bluetooth modtager, som tilsluttes festhøjtalerne. Så er du sikret trådløs lyd, natten lang.

 

Ingen teknisk viden behøves for god lyd

Når du lejer lydpakke 50-80 personer, får du god lyd uden at du behøves en teknisk snilde eller viden. Vi sørger nemlig for at du får et lydanlæg som er yderst brugervenligt og nemt at håndtere. Med vores opsætningsvideoer, som du får med via en guide, når du lejer højtalerne, er du sikret en god fest uden bekymringer.

 

God bass fra subwooferen

I lydpakke 50-80 personer medfølger der 2 festhøjtalere og 1 subwoofer, som giver en god lyd til alle slags musikgenre. Med denne højtalerpakke er du sikret endnu mere bass end vores mindre lyspakker, grundet den medfølgende subwoofer. Subwooferen giver en endnu bedre lydgengivelse end en lydpakke uden subwoofer.

 

Højt lydniveau til festen

Med lydpakke 50-80 personer er du sikret en festhøjtaler pakke som giver en god og samtidig høj lyd til din fest, uden det bliver for meget.

Uanset hvilken slags fest du skal afholde, er du sikret et sæt fornuftige højtalere som kan spille op til alt fra ungdomsfest, firmafest, konfirmation, bryllup, mv.

 

Ingen panik ved afhentning

Vi har sørget for at alle vores lysbarer, lyseffekter og højtalere kan være i en almindelig personbil. Af denne årsag skal du ikke bekymre dig om hvorvidt din bil kan transportere det lejede festudstyr, hvis du ønsker selv at afhente på vores lager.

Vi leverer selvfølgelig også udstyret hvis du ønsker dette, til en lav pris. Her er opsætning af udstyret ved levering, med i prisen og fåes derfor kvit og frit.

 

Kort og godt om lydpakke 50-80 personer

Når du lejer lydpakken, er du sikret en af vores mest populære lydpakker som giver god og høj lyd natten lang. Du er sikret god bass, med den medfølgende subwoofer, som giver en super lydgengivelse i festlokalet.

Så søger du god lyd til festen, hvor det gerne må lyde bedre end naboens musik, så er denne lydpakke lige noget for dig og dine gæster. Hold en fest med lydpakken, op til 80 personer.

Nem håndtering – plug & play!

 

Styrke og størrelse:

  • Højtalere:
  • 100w rms
  • 400w peak
  • 6,5″ basenhed
  • Subwoofer:
  • 120w rms
  • 300w peak
  • 12″ basenhed

Kan afspilles med blandt andet:

SE VORES UDVALG

Skal du bruge andet udstyr, så kan vi med garanti løse din opgave. Klik dig videre og se vores store udvalg af udstyr til din fest. Vi glæder os til at feste med dig.

Foretag din booking her:

Jeg ønsker at leje

Anbefalede pakke tilvalg

Jeg ønsker levering, opsætning & nedtagning

Har du overvejet nedenstående til festen?