Stativcover

Et stativ cover pynter I din opstilling af lys og lyd

Pris

99 kr. (Pris for hele weekenden)

Få et sneak peak på stativcoveret

Beskrivelse:

Lej et stativcover til de kedelige højtaler og lysstativer, til det smukke arrangement.

 

Lej stativcovers til det smukke arrangement

Hvis du har lejet højtalere hos os, eller selv står og har et sæt højtalere, så kender man det alt for godt, at højtalerstativerne ser kedelige ud. Derfor er vores stativcovers den perfekte løsning til dette problem, så du får en smuk og pæn opsætning af dit udstyr.

 

Nem håndtering og brugervenlighed

Du behøver ingen teknisk viden ellers snilde for at håndtere vores stativcovers, det er nemt og ligetil. Du trækker blot enderne udover fødderne på det valgte stativ og så er du klar til at gøre din opsætning af festudstyr endnu pænere.

 

Få endnu mere ud af de lejede stativcovers

Et stativcover giver en flot og hvid opsætning, som kan bruges til alle slags arrangmenter. Typisk bliver stativcovers brugt til arrangementer hvor der kæles ekstra for deltaljerne, hvor man ikke skal se kablerne og det godt må være ekstra pænt.

Stativcovers er derfor meget velegnet til f.eks. bryllupper og uplights, passer perfekt til stativcovers, så du får en flot oplysning af det hvide stof, som dækker dine stativer.

 

Populært til pæne opsætninger

Stativcovers kan bruges til alle slags arrangementer, hvor du ønsker at der skal kræses ekstra for detaljen og hvor du gerne vil skjule unødvendige kabler og rod. Vores stativcovers dækker hele højtalerstativet, lysstativet eller hvad du ellers ønsker at tildække for at få en pænere opsætning af dit festudstyr.

 

Ingen panik ved afhentning

Vi har sørget for at alle vores lysbarer, lyseffekter og højtalere kan være i en almindelig personbil. Af denne årsag skal du ikke bekymre dig om hvorvidt din bil kan transportere det lejede festudstyr, hvis du ønsker selv at afhente på vores lager.

Vi leverer selvfølgelig også udstyret hvis du ønsker dette, til en lav pris. Her er opsætning af udstyret ved levering, med i prisen og fåes derfor kvit og frit.

 

Kort og godt om stativcovers

Med et eller flere stativcovers er du sikret en pæn opsætning, som ikke kræver ret meget. Du får en pæn og hvid opsætning, som kan bruges til mange forskellige slags arrangementer, hvor det godt må være ekstra fint.

Pakken indeholder:

  • 1 x Stativcover

SE VORES UDVALG

Skal du bruge andet udstyr, så kan vi med garanti løse din opgave. Klik dig videre og se vores store udvalg af udstyr til din fest. Vi glæder os til at feste med dig.

Foretag din booking her:

Jeg ønsker at leje

Jeg ønsker pris på levering, opsætning & nedtagning